- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 3 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Instalacia
Keď si začal nakupovaním. Veľký baumax ma všade vylepenú reklamu žiarovky 0,70€ o kúsok dalej predáva v jednom menšom obchode žiarovky už 4 roky za 0,50€. Kde si kúpia ľudia žiarovku? Vieš čo nechaj to tak nemám toľko času aby som sa zaoberal tím to :) Bud mi pomôž alebo si to nevšímaj. dik :)
ZikoSK na tomto fóre je warez zakázaný, preto jedinu radu ktorú tu dostaneš je ta najsprávnejšia, neobhajuj svoje kradnutie. Filmy a hudbu si podľa platného legislatívneho zákona môžeš beztrestne warezovo stiahnuť pre vlastnú potrebu, no sotware je rovnaká krádež ako krádež v obchode. Nekradni, kúp si, keď na to nemáš, nekúp si, ale nekradni.
Rozpraval a pisal by inak, pokial by bolo v jeho schopnostiach vytvorit nieco, co by ludia nasledne kradli. Vzhladom na uroven a rozvoj danej osoby a osobnosti to nie je mozne a neda sa ocakavat ani posun v tomto smere, jednoducho, zlodej ostava zlodejom, ako sa narodil a ako ho vychovali, taky bude cely zivot. That’s so simple. :)
Steve, neodsudzoval by som ho tak kruto, ze zlodej… Jednoducho to len nechape. Presne, ako si napisal, nie je mozne, aby nieco take vytvoril, teda to nema ani na zaklade coho pochopit… To je ako syty hladnemu neveri, je to o urovni – a ked ju ma niekto nizsiu, holt, on ani nie je na vine… :)
PS: o tej ziarovke lacnejsej vedla baumaxu som nevedel.. Hned si teda utekam jednu do baumaxu ukradnut, kedze ju tam predavaju drahsie, mam na to plne pravo.
ZikoSK to s tou ziarovkou som nepochopil ani ja. Davnejsie som si aj ja upiratil zopr veci niektore len preto ze sa dali ine na skusku a nasledne som ich kupil. Od kedy ale skoncil installous tak pre mna skoncil aj Warez. Co potrebujem uz mam a co nemam si vyhliadnem v zlave.