- Toto téma obsahuje 35 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Info o iPhone 4
neviem no, co tu tak citam susednu temu – vydrz baterie 3gs – tak niektorym vydrzi den, niektorym tri dni.. je to divne..
no aj ja by som mal radsej jeden z tych zazracnych kusov 3gs :D
3 dni v standby rezime :D
Mne vydrzi 2 dni, ale davam kazdy vecer nabijat pre istotu
pri beznom pouzivani (obcas net, obcas mail, obcas SMS, a cca 15 minut hovorov denne) z blackberry bold 9700 sa mi podari vymackat aj tyzden. samozrejme wifi a bluetooth vypnute…iphone sa nema cim chvalit :D
preboha, teraz nerieste vsetci, kolko vam vydrzi iphone :D
ale mcblg: dobra pripominka, tiez :D
edit: ale napr mas v stojane v aute iphone, nabija sa ti a chces si nahravat cestu – tak zalezi viac na pamati ako na baterke…
moje pripomienky su vzdy k veci :) to sa musi nechat :)
macblogger ako mozes porovnavat iPhone s blackberry bold 9700 ? Podla mna to je uplne od veci.
To xfire: prosim ta mozme sa nejak zkontaktovat, tiez to chcem presne tak spravit ale aby som nespravil nejaku blbost tak sa chcem poradit dik, moje icq 329986298
a este jedna otazocka ohladom GPS, uz je plnohodnotne alebo stale cez telefonne vykrivace??
Plnohodnotné GPS bolo už od verzie 3G, cez vykrývače je len funkcia NAVYŠE aby skôr našiel signál…tzv aGPS…
mmm, lebo ako mam 3G a hned jak dojdem do lesa, tak signal v cudu a nenajde ma. Viem, ze 3GS na tom bolo lepsie, ale tiez ziadna slva, teraz s tymi novymi antenkami na 4-ke by to mohlo fungovat uz skoro vsade, ze.
No to mohlo, každopádne vo všeobecnosti platí že GPS prístroj potrebuje „vidieť“ na oblohu..
tak ako aj ked som s iP napriklad na luke v lese, tak neni sanca, aby mi urcil polohu. ale ak bude 4-ka chytat aspon tam, kde je „vidno na oblohu“, tak budem velmi spokojny :)
Bysto: jasné že Ti urči polohu..len si vygoogluj čo znamená v GPS pojem studený štart a pochopíš ;)
vsetko o strate signalua – vysvetlenie priciny, riesenia http://www.anandtech.com/show/3794/the-iphone-4-review/2