Info o iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné Info o iPhone 4

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 21 až 36 (z celkového počtu 36 )
  • Autor
    mapplec
    Účastník (Participant)

neviem no, co tu tak citam susednu temu – vydrz baterie 3gs – tak niektorym vydrzi den, niektorym tri dni.. je to divne..

dubak
    Účastník (Participant)

no aj ja by som mal radsej jeden z tych zazracnych kusov 3gs :D

macblogger
    Účastník (Participant)

3 dni v standby rezime :D

Adrian91
    Účastník (Participant)

Mne vydrzi 2 dni, ale davam kazdy vecer nabijat pre istotu

macblogger
    Účastník (Participant)

pri beznom pouzivani (obcas net, obcas mail, obcas SMS, a cca 15 minut hovorov denne) z blackberry bold 9700 sa mi podari vymackat aj tyzden. samozrejme wifi a bluetooth vypnute…iphone sa nema cim chvalit :D

raul
    Moderátor

preboha, teraz nerieste vsetci, kolko vam vydrzi iphone :D

ale mcblg: dobra pripominka, tiez :D

edit: ale napr mas v stojane v aute iphone, nabija sa ti a chces si nahravat cestu – tak zalezi viac na pamati ako na baterke…

macblogger
    Účastník (Participant)

moje pripomienky su vzdy k veci :) to sa musi nechat :)

Benne
    Účastník (Participant)

macblogger ako mozes porovnavat iPhone s blackberry bold 9700 ? Podla mna to je uplne od veci.

palo310
    Účastník (Participant)

To xfire: prosim ta mozme sa nejak zkontaktovat, tiez to chcem presne tak spravit ale aby som nespravil nejaku blbost tak sa chcem poradit dik, moje icq 329986298

Bysto
    Účastník (Participant)

a este jedna otazocka ohladom GPS, uz je plnohodnotne alebo stale cez telefonne vykrivace??

bawy
    Moderátor

Plnohodnotné GPS bolo už od verzie 3G, cez vykrývače je len funkcia NAVYŠE aby skôr našiel signál…tzv aGPS…

Bysto
    Účastník (Participant)

mmm, lebo ako mam 3G a hned jak dojdem do lesa, tak signal v cudu a nenajde ma. Viem, ze 3GS na tom bolo lepsie, ale tiez ziadna slva, teraz s tymi novymi antenkami na 4-ke by to mohlo fungovat uz skoro vsade, ze.

bawy
    Moderátor

No to mohlo, každopádne vo všeobecnosti platí že GPS prístroj potrebuje „vidieť“ na oblohu..

Bysto
    Účastník (Participant)

tak ako aj ked som s iP napriklad na luke v lese, tak neni sanca, aby mi urcil polohu. ale ak bude 4-ka chytat aspon tam, kde je „vidno na oblohu“, tak budem velmi spokojny :)

bawy
    Moderátor

Bysto: jasné že Ti urči polohu..len si vygoogluj čo znamená v GPS pojem studený štart a pochopíš ;)

raul
    Moderátor

vsetko o strate signalua – vysvetlenie priciny, riesenia http://www.anandtech.com/show/3794/the-iphone-4-review/2

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 21 až 36 (z celkového počtu 36 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.