iMovie 09 strihanie FullHD

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iMovie 09 strihanie FullHD

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    peto01
    Účastník (Participant)

takže mám súbor .MTS z kamery Panasonic vo FullHD rozlíšení a rád by som ho editoval. Robím to tak,že najprv ten subor dám do .mp4 (6minutove video prerobí za 40min) a potom importujem do iMovie. Ked to chcem však uložiť tak to kóduje neskutočne dlho a vsledok je a tak mizerný. Existuje nejaká možnosť ako zrýchliť iMovie? Lebo je nechutne pomalé a to mam fresh inštaláciu OS aj iLife. p.s. Final Cut mi nejako nesadol.

H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

Prečo nenainportujes rovno video v tom formáte akom je do finulcutu?

peto01
    Účastník (Participant)

final cut nemam rád..radšej imovie…ale ked som to skušal tak mi to nešlo importovať do toho FCP. neviem prečo

slavozv
    Účastník (Participant)

peto nechapem co pises, sam mam Panasonic HDC-SD200 (full HD) ale ked si otvorim iMovie alebo FC Pro tak mozem po pripojeni kamery cez mini USB okamzite importovat (iMovie – File – Import from Camera) a vyberiem kameru z ktorej chcem importovat a vo (FCP – File – Log and Transfer ), importovane subory su v obidvoch pripadoch ulozene ako .mov subory
    Ak mas FCP tak to rob v nom – chvilu sa s tym pohraj, jasne ze je trochu zlozitejsie oproti iMovie, ale tie moznosti ……

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.