imessage

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    shadower
    Účastník (Participant)

da sa niekde nastavit aby mi automaticky neotvaralo spravy na os x ked mi pride aj na iphone ?lebo aj ked zatvorim tak mi to vyskoci ked mi pride sprava, v hlaseniach to mam vypnute, len odznak na appke mam …
    ked vypnem comm q tak ked mi niekto napise tak mi to automaticky zase otvori …
    prip. da sa tam nastavit ze ked som priamo v appke v spravach tak mi na iphone nepipa ale ked bezi na pozadi a prezeram web tak pipne oboje …
    nejake skusenosti ako to vyladit ?

majdy
    Účastník (Participant)

Ak si v aplikácií a vedieš diskusiu na jednom, či druhom zariadení, ďalej už zvuk nikde nehlási. Prečítanie sa synchronizuje.

Leachim
    Účastník (Participant)

Bohuzial mam ine skusenosti, vediem konverzaciu na macu a pipa mi stale aj v telefone a tablete, hoc to potom hned zmizne. Robi to aj opacne, ked pisem z tabletu, alebo telefonu. Je to celkom otravne…

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

vypni si zvuky alebo notifikacie na OS X pre iMessage a vybavene

shadower
    Účastník (Participant)

hej ked vediem konverzaciu na maxu tak iphone mi nepipa, ale ked necham otvorene a prepnem do mozili napr. tak zacne pipat telefon …akonahle sa dam spat na spravy tak telefon nepipa :) ci sa da nastavit aby tie spravy bralo aj ked zrovna niesom v okne sprav ale spustene ho mam …

to automaticke zapinanie vzdy ked mi pride sprava som uz nasiel …dal som len moznost odhlasit po vypnuty :D

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.