iMessage

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Dado7773
    Účastník (Participant)

Potrebujem pomoc s iMessage na iPhone mi zacalo ukazovat ze caka na aktivaciu a na ipade mi to nejde vobec. Ma este niekto takyto problem alebo som sam ?

odklizec
    Účastník (Participant)

Obcas se to bohuzel stava. Na iphone se mi to stalo uz nekolikrat, ze uz predtim aktivovane iMessages se dostaly do nejakeho divneho stavu, ze jsem je musel vypnout a zapnout a tim padem znovu aktivovst, coz nekdy zabralo az na n-ty pokus.

Kajusska
    Účastník (Participant)

Mne nejde ani iMessage a ani FaceTime. Teda ide mi to len asi s dvoma ludmi… A napríklad používam jednu Wifi ale Facetime a iMessage (ak ide) tak ide iba v obývačke a v mojej izbe to nejde na tej istej wifi…

Dado7773
    Účastník (Participant)

Mne nejde ani na macbooku ani na ipade ani na iphone proste vobec

vrabecc
    Účastník (Participant)

iMessage používam denne,po update(výmene) iPhonu alebo po restore sa mi tiez stavalo ze:čaká sa na aktivaciu ale neriesil som to lebo to šlo,ani neviem kedy sa zmenil status na aktívne.Inak spokojnosť maximálna,za rok používania s priateľkou sa mi stalo len 2x ze „SMS“nedosla.iMessage som používal aj na iPhone,iPade(1.gen.) a aj na macbooku pod snow leopardom(beta verzia iMessage ).
    FaceTime používam malo(2-4x mes.),je to urcite lepsie ako skype!Facetime je stabilnejsi!

tback
    Účastník (Participant)

Vrabecc:
    nemohol si mat betu imess na SL, pretoze pokial viem, beta imess bola dostupna len na lione, SL mal betu len na ft

Co sa tyka imess a ft, ten mi na niektorych wifinach tiez nefunguje. Neviem sice, ci ti to robi len na urcitej alebo vsade, ale zistil som, ze napriklad na jednej wifi u nas v skole a u babky mi nejde ani imess, ani ft, ani find my iphone. Lognem sa na moju domacu wifi alebo inde a vsetko funguje. Ale doteraz som neprisiel na to, preco je to tak:D

vrabecc
    Účastník (Participant)

@tback máš pravdu,mal som to na lione,ospravedlňujem sa za preklep :)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.