iMac 27″

Domov Diskusné Fóra Ostatné iMac 27″

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 21 až 36 (z celkového počtu 36 )
  • Autor
    raul
    Moderátor

Tak ti dvaja boli riadny hlupaci – bud preto, ze klamali, alebo preto, lebo nevedia pouzivat a docenit imac, alebo preto, ze ak je to podla nich imidzovka maju to tam len tak, a menia to kazde dva roky.

A kedze nepredpokladam, ze ti dvaja budu taki hlupaci, tak to povedal – bud zo srandy a ten tvoj kamarat ti to zle interpretoval, alebo si ho nepochopil, alebo chcel sekat formu na tvojho kamarata, alebo sa v tom naozaj nevyzna a s imacmi pracuje niekto iny, co nechcel prizmat.

Samozrejme, vsade moze byt milion vysvetleni, ale to tvoje mi pride nepravdepodobne ;) to je tzv analyticke myslenie, resp. jeho zaklady ;)

Never hned vsetkemu, co pocujes…..

Lixx
    Účastník

Samozrejme ze Mac vydrzi tak 2,3 roky. Vacsina ludi tu na fore upraduje aspon raz za 2-3 roky. Ved kto z vas pouziva macbook s GMA X3100? Alebo macbook pro s GeForce 8600 z vadnej serie? Tu je to same unibody, core i5, i7 atd. Pokrok ide dalej, apple vymysli zas nieco nove a my budeme mat dovod na upgrade nasich unibody. Jednoducho technika velmi rychlo starne, apple nie je vynimka.

Napriklad kupil by si si taky iBook G4 -2005. Apple presiel na Intel. Tak by si si kupil macbook white – 2007 . A onedlho vysli macbooky unibody – 2009 . Vzdy dobry dovod na upgrade…

napr. Raul ma tiez unibody mbp.

piggee
    Účastník

Lixx: by si sa cudoval, ale moja frajerka stale funguje na macbook s GMA X3100 a tak isto aj moja mama. Pre uzivatelov, ktory akurat surfuju, kontroluju maily, pozru si nejaky film, ci pracuju s nejakou verziou Opice a k tomu maju nejake fotky v iPhote, pocuvaju hudbu a chatuju cez skype a pod ten stroj je stale dostatocny a ani nema potrebu menit za nieco rychlejsie, nakolko vsetky tieto softy beza svizne (mozno akrat opice od microsoftu, ale to uz je chyba inde). A takychto userov mas tak minimalne 70%.
    Ja pracujem v robote na macPro a doma mam iMac 27″ este ten dualcorovy a rozdiel medzi macPro a iMacom tiez nepozorujem, proste to vsetko bezi. Pracujem prevazne (cca. 90%) s Adobe Aftereffects + nejaky Photoshop, Illustrator, Quark..
    Keby som nepotreboval mat v robote v tom macPro aj blackmagickovu kartu, tak by som si bohate vystacil aj s iMacom, preto mi pride celkom vtipne ako tu ludia riesia kazdu stipku vykonu.. myslim, ze vo vacsine pripadov je to absolutne zbytocne

eFkoOo
    Účastník

ja som tiez do novembra bezal este do konca na gma950 a uplne v poho,stihal aj photoshop,net a xcode bez problemu. jedina vec co mi vadila ze Portal som si nemohol zahrat :D a uz mal tri roky tak som ho vymenil za mbp ktory ma pre mna tak velmi podstatny sd card slot (fotim,fotim,tocim,tocim…) a konecne aj Portal som presiel…

Lixx
    Účastník

Ano mate uplnu pravdu, ale musim povedat ze poznam vela ludi ktory maju pocitace z roku 2004 a tiez im staci. Je to velmi subjektivne, kolko komu moralne vydrzi pocitac.

raul
    Moderátor

Lixx: ako to s tym suvisi, aky mam ja pocitac? A netipol si si spravne – mam aj ine, starsie :)

Lixx
    Účastník

raul: chcel som tym povedat ze aj ty upgrade -ujes v 2,3 rocnych cykloch.

raul
    Moderátor

Ja niekedy aj v pol rocnych ;) ale to je uplne jedno, kupim si, co sa mi paci, co potrebujem, co sa mi oplati, alebo co chcem :)) vydrzia vsak aj tie stare….

iBlogger
    Účastník

No dobre ale tu si treba uvedomit ze ja nejdem kupovat macbook ktory ma 2.4 Ghz. Chcem si zobrat 4 jadrovy pocitac s intel core i7 2.93 Ghz a 1000GB hd a o 5 rokov sa tie kompy budu predavat ako 2 jadrove dnes za polovicne ceny ako ho kupim ja ale chcem to vyriesit na dlhu dobu.

iBlogger
    Účastník

Chcem sa este spytat k zvukovej karte podporuje iMac 7.1 sound system ?
    A chcem sa spytat ku tej grafickej karte viem ze to neni najlepsia karta na svete ale patri medzi velmi vykonne
    karty nie (nemala by mat problem s nicim) ?
    A este hladal som na internete a nasiel som este tieto dva pocitace a vykonnostne su silnejsie ako iMac chcem sa spytat ze co si o tom myslite.
    http://www.talkive.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=52695&category_id=701&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=100

eFkoOo
    Účastník

pises ze sa ti zapacili macintoshe, jasne si napisal ze CHCES iMac 27 a rad by si sa UPLNE VYHOL INSTALACII WINDOWSU a zrazu sem svacnes toto? :D IMHO su to prerastene herne automaty, nic vic, nic min

iBlogger
    Účastník

Jeden je bez OS takze by som tam hodil OS X.
    Len stoji polovicu a je silnejsi samozrejme neviem co je to za kvalitu a preto sa pytam.

eFkoOo
    Účastník

nemohol,OS X je jednak legalne len na Apple pocitacoch a za druhe, nelegalnu verziu, tzv hackintosh, vies hodit iba na masiny s Intel procesormi, resp chipsetmi, ktore maju rovnake komponenty ako Macbooky resp iMacy ;)

stefan.stefanov
    Účastník

eFkoOo uz je aj AMD verzia ak sa nemylim

piggee
    Účastník

Len pri tych hakintoshovych verziach ti opravy vychadzaju naozaj striedmo, nemusis rozbehat vsetky zariadenia uplne spravne a niektore softy s tym maju tiez problem. Vies, s hakintoshom to mas ako so zenou programatorkou. Nejedna sa ani o programatorku, ani o zenu…

iBlogger
    Účastník

Ano pani. Ospravedlnujem sa za tu hracku co som sem dal. Neviem co som si myslel. Nema to intel procesor takze je to dost nevyuzitelne. (Len som si tak povrchne precital HW a cenu).
    Ale spat pytal som sa ze ci ma iMac 7.1 kartu na zvuk…
    A ku grafickej karte lebo co som cital tak je to velmi vykonna karta ale bol som u kolegu a akurat tam hral nejaku hru myslim ze Mafia 2 ci 3 neviem. A obcas mu to trocha sekalo ale on ma este ten stary typ procesorov i7 2.66 GHZ bez turbo boost. Myslite ze sa to moze stat ?
    Dakujem zatial je to vsetko :D

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 21 až 36 (z celkového počtu 36 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.