iLife 09 mam problemik

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iLife 09 mam problemik

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 21 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Autor
    gidy
    Účastník (Participant)

vojtin.
    takych „moralistov“ milujem.

raul
    Moderátor

podla mna ma ale pravdu a suhlasim s nim… (az na tu sunku… ja kradnem len riadne fara – ved aj ilife nie je len tak hoci co :-D )

ja mam tu vyhodu, ze ilife nemusim stahovat, vyhram ho v sutazi na http://www.www.macblog.sk :-D

Sevo
    Účastník (Participant)

Ked budes sikovny, ukradnes si aj faro..ked menej, tak len sunku.

hl2run
    Účastník (Participant)

Ludia, snazme sa mu pomoct nie sa tu zacneme hadat o niecom uplne inom. Administrator tu asi chyba :)

Sevo
    Účastník (Participant)

Hej, mohla by pomoct ta Clean App a potom znova nainstalovat iLife

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

no podla mna problem je ten…ze novy iLife asi preroby cely tu iPhoto Library…cize este z pictures musis zmazat iPhoto library…cize ked si tam mal fotky uz to tam nebudes mat…a ono tie tagy a gps suradnice neviem ci zapise priamo do fotky alebo do odniekadial nacitava…no neviem, ale ked si sa hral v novom iLife 09 tak ono ti prerobil vsetky tie subory na to nove, no takze ich nejak musis najst vsetky a potom to pojde asi…ale ved uvidis..

izopeter
    Účastník (Participant)

Vie mi niekto poradit? Kupil som (z druhej ruky) MacBook Alu Unibody, Leopard 10.6.4., mam k nemu instalacne CD iLife 09, no ked ho vlozim, chvilku pocujem mechaniku a potom sa CD vysunie. Ako keby ho nevedel precitat…
    Este podotknem, ze s inymi CD nie su ziadne problemy a druha vec: ked instalacku iLife 09 vlozim do stareho PowerBooku G4, tak ju v pohode vezme.
    Co to moze byt?
    Dakujem za pomoc.

LackoB
    Účastník (Participant)

Za prve, nemas Leopard, ale Snow Leopard, lebo 10.6.4 je Snow Leo. Ak by sa to nedalo, mozes to stale nainstalovat z externej, alebo stiahnut z torrentov ako diskovy obraz a potom uz nepotrebujes mechaniku.
    Dufam, ze som kus pomohol,
    Cauky
    LackoB

izopeter
    Účastník (Participant)

Okej, mam Snow, ale na tom asi nezalezi… Napadlo mi to riesenie s externou, lenze nemam. A vadi mi, ze neviem, kde je problem. Nevidim dovod, preco by sa mi CD malo vysuvat… Len som chcel vediet, ci niekto nemal obdobny problem…
    Co sa tyka tvojej rady ohladom torrentov, tymto veciam moc nerozumiem… Ale aj tak dik.
    P.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 21 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.