iLife 09 mam problemik

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iLife 09 mam problemik

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 29 )
  • Autor
    emerican
    Účastník (Participant)

Zdravim stiahol som si iLife 09 ze si to vyskusam ale nejako sa mi nepozdavala stiahnutelna verzia z megauploadu bola nejaka pomala atd. Rozhodol som sa ze si ju dam prec vysypal som ju do kosa zo vsetkym a potom spustam 08 a vypise mi ze nemozem pouzivat tuto verziu lebo mam novu. A odkliknut mozem len ze quit a zavre sa mi cely program. i Photo som mal velmi rad. Je to perfektna vec pre bezneho uzivatela tak mi prosim poradte ako si mozem nastavit nech mi to znova slape. Dakujem za kazdu radu

emerican
    Účastník (Participant)

Skusal som tam dat nanovo aj fotky tak ze ich presuniem do docku lebo v okne nespravim nic len odkliknem quit a hned sa to zatvori a nic sa nestalo. Som v macu novy mam ho len mesiac tak este nemam take skills v tom. Dikes

XcoRpi
    Účastník (Participant)

Mal si nejakú zvláštnu verziu, možno testovacia, ktorá mohla uniknúť, lebo ak máš v systéme balík iLife 08 software, tak sa ti pri inštalácií iLIfe 09 upgradujú všetky komponenty a vyhodia staré, nepotrebné súbory z 08. Takže si v systéme nemohol mať i verzie 08 a súčasne 09. Okrem toho, rýchlosť je rovnaká alebo vyššia pri novom iLife.

zero0x
    Účastník (Participant)

Ha ha tak ti treba ked pouzivas warez :)

gidy
    Účastník (Participant)

warez rulezz :)))

macblogger
    Účastník (Participant)

presne tak zaro0x , presne tak…….

emerican
    Účastník (Participant)

ja som to chcel len skusit som student nemam ani nahodou peniaze na originalny soft
    neviete teda poradit niekto ako to vyriesit?

stranger
    Účastník (Participant)

Preinstaluj OS X

iDominica
    Účastník (Participant)

najlepsie je kupit novy ilife 09 a hotovo…:D

Guess
    Účastník (Participant)

stranger :D
    stary iLife – DELETE
    vyskusaj reboot, a potom naistaluj novy

zero0x
    Účastník (Participant)

vymaz vsetko co sa tyka toho ilifu ..

a potom nainstaluj 08 z cdcka co si dostal s macom ..

emerican
    Účastník (Participant)

jj dik to znie fajn lebo preinstalovat inak uplne funkcny system mi pride dost psycho koli tomu som myslel ze dako lahsie sa to da
    no uvidime :) dik za rady

XcoRpi
    Účastník (Participant)

Prejdi si Onyxom systém – https://www.macblog.sk/zaciname/onyx-ladenie-systemu-mac-os-x-leopard-tiger-a-nastavovanie-skrytych-funkcii-1534.html

A nahoď iLife 09. Okrem toho, kto tvrdí, že si nikdy nič z torrentov nelegálne nestiahol, tak nech ten hodí kameňom!

emerican
    Účastník (Participant)

Dik ze si sa ma zastal. Heh ja som ani nevedel ci si to necham mam tazku skolu nemam robotu a nemam tolko penazi aby som si dokupoval software okrem toho book som dostal na vianoce a par dni potom uz ludia mozu za desat dolcov si aktualizovat na iLife 09 to ma tiez dost nahnevalo :D skusim to onyx mam dikes :) moc

hl2run
    Účastník (Participant)

Ak ho pouzivas od vianoc tak ti aj tak doporucujem zalohovat veci (rucne nie TM) a preinstalovat system bez driverov k tlaciarniam a jazykom a podobných blbosti. Skus si na to najst cas usetris dost miesta, ked budes instalovat tak je tam button vlavo dole advanced tak tam sa to da. Pri instalacii neinstaluj iLife 08 ale az ked nahodis system nainstaluj rovno iLife 09 a z toho piratstva si nic nerob, kazdy je macher ale aj tak maju softy bez licencii tak to odignoruj :)

Ak by si to ale nerobil tak prelet Apps folder a library systemovu a userovu a premaz iLife komponenty (ale s rozumom :) co nevies Googli) a nainstaluj znova. Good luck

//// EDIT: Nebola ziadna pre beta uniknuta takze ak sa ti bliky po stiahnuti bez erroru rozbalili tak nie je (na 99%) problem v tom, ze si ho stiahol.

dex
    Účastník (Participant)

Neblbnite s tými reinstallmi a kadejakými Onyxami. Pomôže iba zbaviť sa 09 kompletne. Tj. všetky preferences z Library, všetky Application Supports z Library, etc. Nezabudni si pre budúcnosť nainštalovať AppCleaner, ktorý toto robí za teba.

raul
    Moderátor

uplne suhlasim s dexom, naco reinstall..

gidy
    Účastník (Participant)

preco bol zmazany moj prispevok?
    nepacil sa cenzure?

raul
    Moderátor

.

Vojtin
    Účastník (Participant)

jsem taky chudej, vydelavam malo a potrebuju auto, nevite kde se nejaka sunka vali zadara? Staci neco v cene par set ojro… a jeste nejaka free benzinka?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 29 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.