iLife 09

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    PokaiMu
    Účastník

Rozmyslam nad kupou iLife 09, z celeho balika vsak vyuzivam len iPhoto a velmi malo iWeb. Oplati sa investovat do 09 ked mam 08? Nepaci sa mi velmi myslienka nechat nejakych 80Eur za kompletny balik a vyuzivat iba jednu aplikaciu. Skuste nejake postrehy z noveho iLife, pripadne poradit. Dakujem

Vojtin
    Účastník

Na to si musi odpovedet kazdej, ja za to ty prachy dal.

wbear6
    Účastník

Urcite sa to oplati

raul
    Moderátor

PokiaMu: podla mna to nie je take iste, ci sa oplati… Ak by si nemal 08, chcel by si kupit 09 a pouzival by si iba iPhoto, oplatilo by sa…
    Ked vsak mas 08, neviem, ci je zmena z iPhoto 08 na 09 hodna 80 eur… Dufam, ze vies, ako to myslim:)

Zalezi od toho, co robis s iPhoto… Ak to mas cisto iba na triedenie a ukladanie fotiek, bola tam pridana akurat funkcia places a faces…
    Ale napr ak robis slideshows… Treba zhodnotit…

LENZE:

ak by si pouzival aj ostatne aplikacie, prechod z 08 na 09 by sa urcite oplatil… Prave preto sa mozno OPLATI zvyknut si pouzivat iDVD, iWeb, iMovie… pretoze je to bomba :)

Takze conclusion :) resp vlastna skusenost, ano, ja som dal tolko za upgrade… Pre mna sa to oplatilo…

Hurfo
    Účastník

Alebo si mohol vyuzit sancu na upgrade za 10$ ako ja a mal by si po problemoch :-D

iDominica
    Účastník

POdla mna sa oplati urcite sa kuknes aj do inych app iMovie,iDVD…KEd myslis ze ti to nestoji za tolko penazi a radsej kupis nieco ine stiahni warez,ak chces podporit Apple a mat dobry pocit ze si to kupil tak kupuj

mike
    Účastník

no ked to mas kupovat fakt len kvoli tomu iPhoto, tak je jasne, ze sa ti to absolutne neoplati kedze mas 08, ta 09 je fakt len v minimalnych odlisnostiach… (myslim konkretne iPhoto)

stn001
    Účastník

Keď víde Snow Leopard, kúpim si ho aj s novým iLife :-) Tak to riešim ja. Aj keď si ešte počkám :-D

titinius
    Účastník

stn001
    PRESNE tak !
    nic nekupuj, ked tak iWork 09′
    a ked nemozes vydrzat tak si iLife stiahni, a potom ked vyjde SL, tak ho budes mat legalne

krondo
    Účastník

s sneznom leopardovi hadam bude 09 predinstalovane, ci sa mylim?

stn001
    Účastník

mýliš.

zero0x
    Účastník

haha nic nebudem kupovat :)

kupim novy mac a dostanem snow leoaprd, ilife 09 :D hehe

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.