iGO

• Toto téma obsahuje 7 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years od Hurfo.
Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    mimoo
    Účastník (Participant)

Vyskusal uz niekto tuto navigaciu na iPhone?

raviola
    Účastník (Participant)

Mal som moznost skusim Sygic, Navigon a aj IGO a vidim to tak ze IGO je vitaz.

Sygic – Vela nepresnosti, nepozna vela cisiel ulic v BA, UI nic moc ale vela moznosti nastavenia

Navigon – Presne mapy, pekne UI, minimum moznosti nastavenia, nedokaze zobrazit informacie a simulovat trasu medzi bodom A a B cize iba z miesta kde sa prave nachadzas

IGO – Pekne UI, slusne moznosti nastavenia, celkom presne mapy, dokaze zobrazit info a aj simulovat trasu pri vypnutom GPS, mozes si pozret aka bude trasa napr. z Berlina do Barcelony uplne podrobne aj ked si niekde inde

Ja jednoznacne volim IGO

Hou

mike
    Účastník (Participant)

Uplny suhlas, ak navigaciu v iPhone, tak jednoznacne iGO

igi-s
    Účastník (Participant)

x

30b1
    Účastník (Participant)

iGO pre mna nula bodov, neprisiel som na to ako nastavit viac prejazdovych bodov, ak tam je tato moznost, tak je poriadne zasita. tym padom ako navigacia pre mna iGO straca zmysel, podobne ako Navigon, kdeze si planuju trasu ako sa im zachce a nie je mozne navolit mesta cez ktore chcem prechadzat. ako plnohodnotna naviagacia nepouzitelne

raviola
    Účastník (Participant)

Ono Navigon neni zly ale jedina a pre mna dost dolezita vec co mi chyba je simulovany routing z akehokolvek miesta hocikam tak aby si si mohol pozriet podrobnosti trasy atd. IGO to dokaze ale Navigon nie. Inak tym som nemyslel ze je Navigon zly

igi-s
    Účastník (Participant)

x

Hurfo
    Účastník (Participant)

Ja som z iGo sklamany. Mapy maju najslabsie pokrytie. Nukazuje to jazdne pruhy takze na ceste ktora ma 3 a rozvetvuje sa si mozte akurat tipnut. 3D mi liezlo pekne na nervi ked sa cesta koncila za kopcom. Dedina okolo ktorej idete ale neprechadzate cez nu je oznacena ze ma 50-tku cize PREKROCILI STE POVOLENY LIMIT. Samotna aplikacia sa spusta takmer minutu a dalsiu trva kym najde satelit. Na stupnici by ale skocil na 2 mieste pred Sygicom ktory je najhorsie portovanou navigaciou aku pounam a hned za Navigonom ktory ju u mna c. 1.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.