iCloud

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    lucica
    Účastník (Participant)

Ahojte. Prosim, neviete mi poradit:
    pokazil sa mi iPhone, na novom som si obnovila zalohu z iCloud.
    Lenze teraz mi nechce zalohovat novy mobil, nakolko je tam stara zaloha a nema dostatok miesta na novu zalohu.
    Mozem bez problemov vymazat staru zalohu a dat ho nanovo zalohovat? Alebo si tak zmazem vsetky data z mobu?
    Dik

gman
    Účastník (Participant)

vymaz staru a vytvor novu. a preco iCloud, ked na pocitaci mas miesta viac

lucica
    Účastník (Participant)

lebo uz ani neviem ako to mam dat zalohovat do PC, tak aby som si nepremazala cely mobil..
    tym padom, ze sa mi to uklada na icloud, tak v itunes uz nemam zalohu a ked dam synchronizovat, tak sa mi to nezmaze?

gman
    Účastník (Participant)

no pokial len telefon pripojis k PC, zapnes iTunes a spravis backup, tak sa nema preco mazat.
    ked budes synchronizovat, je to ine. ale backup a synchronizacia su dve rozdielne veci :)

lucica
    Účastník (Participant)

tak diky moc, mala som odjakziva radsej zalohovat v PC, len potom sa mi to zacalo ukladat na icloud, prisla som raz o data a odvtedy mam z toho schizu :))
    a este mi nevies pls poradit, ked som vtedy prisla o tie data, fotky mi kupodivu ostali v mobe ( ale nie vo fotostreame) ukazuju sa mi aj v pc, ale zo zahadneho dovodu nejdu otvorit, akokeby neznamy format. v mobile ked si kliknem na danu foto tak je akokeby rozmazana. dostanem sa este k tym foto?

raul
    Moderátor

Pokial viem, do pc/mac sa toho zalohuje viac, ako do icloudu. Nie som si isty, ci zaloha z icloudu=zaloha pc/mac (naprikald ohladom sms…)

gman
    Účastník (Participant)

a v PC ich vidis kde? mas to v konkretnom adresari alebo v iTunes? a neznamy format? koncovka za nazvom fotky?
    skus este na tie fotky mrknut pomocou tohto
    http://www.macroplant.com/iexplorer/

kenvele
    Účastník (Participant)

Ak mas všetko v novom iPhone čo potrebuješ, tak ho pripojíš a dáš v itunes proste preniesť z iPhonu do knižnice, aplikácie ti to určite prenesie.

lucica
    Účastník (Participant)

idem to teraz skusit. blbo som sa vyjadrila, vidim ich v PC tak ked zapojim iphone, otvorim si folder fotiek iphonu a tam su, normalne maju okolo 2mb, ale nejdu otvorit.

gman
    Účastník (Participant)

a ide to napr skopirovat do PC?

lucica
    Účastník (Participant)

ak to chcem skopirovat do PC vypise mi to, ze nespravny parameter..
    a ak to otvorim ako obrazok tak isto, nespravny parameter.
    ked dam vlastnosti obrazku je to normalne klasicky JPG

gman
    Účastník (Participant)

a co este skusit, ci sa samotna fotka, ak ju teda v tlfn vidis da napr poslat mailom. lebo moze byt, ze tie fotky su len nieco ako thumbs zo suborov ako takych a realne neexistuju

lucica
    Účastník (Participant)

nic pride mi prazdny email, presne toto som si myslela, ze nieco ako thumbs..
    ale zvlastne, ze sa mi to vsade ukaze, ale neda sa k tomu dostat realne.
    takze s tym si asi zial uz nepomozem a mozem to v mobe zmazat,co?

gman
    Účastník (Participant)

ja by som si velku nadej nedaval. ak to nie je ani v cloude priamo na webe, tak asi z toho nic nebude

lucica
    Účastník (Participant)

zial nie, no co uz prezijem dajako.. som vdacna aj tak za zachranu telefonnych cisiel a vsetkeho ostatneho..
    este raz, dik za rady.

gman
    Účastník (Participant)

skus este mrknut na toto, ak teda si to nezapichla definitivne:
    http://www.wondershare.com/disk-utility/recover-deleted-photos-from-iphone.html

6giro1
    Účastník (Participant)

Zdravicko….chcel by som sa opytat…..mam fotky v iCloud kniznici….a moja otazka je musim ich niekam skopirovat aby som s nimi vedel pracovat..napr. poslat cez facebook apod?

majdy
    Účastník (Participant)

Nechápem celkom čo myslíš, ale nepotrebuješ ich nikam dávať, ak ich máš v Photo Stream, môžeš ich z tade rovno zdielať, alebo s nimi pracovať, veď vezmi iPhone/iPad/Mac a skús sa pozrieť sám.

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.