Icloud

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    barbora1234
    Účastník (Participant)

Dobry den ukradli mi iphon 5 na ktorom som nemala nainstalovany find my phone policia mi ho nasla podla mojho imeika no ten dotycny si donho vytvoril ucet na icloud a stiahol find my phone ako to mam teraz odtial odstranit kedze neviem jeho heslo :( som zufala prosim poradte co mam robit

joer
    Účastník (Participant)

Restore cez iTunes do tovarenskeho nastavenia?

odklizec
    Účastník (Participant)

Restore urcite nepomuze. Jedine kontaktovat Apple, ktery jediny muze ten lock zrusit. Ale asi to nebude jednoduche je presvedcit. Ale mozna bude stacit, kdyz jim poskytnes doklad o koupi a nejakou zpravu od policie?

bawy
    Moderátor

Ak by som bol zlodej a ukradol by som iPhone 5 a bol zaheslovaný na FMY službu, prišiel by som na macblog, vytvoril by som si nový účet najlepšie so ženským menom aby sa „niekto“ zľutoval a vymyslel by som si historku o ukradnutom telefóne a najlepšie zakomponovať aj políciu aby to znelo absolútne vierohodne.

Nehovorím, že je to Tvoj prípad, hovorím len, ako by som ako zlodej telefónu postupoval ja…

barbora1234
    Účastník (Participant)

ja som si to nevymyslela , bola som v apple zo vsetkymi papiermi krabickou potvrdenim imeikom zarucnym listom a dozvedela som sa akurat to co som vedela (nechapem naco tam taky zamestanci robia ked nevedia scim robia) ze si mam od toho co ho mal vypitat heslo a ked som isla do opravy stymto problemom tak mi povedali ze ho mam zapojit do pocitaca podrzat horne tlacitko kym sa nezobrazi jablko potom drzat 10 sekund dolne kym sa nezobrazi nieco ine pustit horne a dolne drzat 15 sekund a mal by sa zobrazit prvy ucet icloudu ktory na tom iphone bol (nevie mi to zarucit) lenze on mi tam nahadzoval novy ios a ja sa bojim ze preto sa mi tam ajtak zobrazi jeho icloud a uz bez jeho hesla na iphone nic neurobim …

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.