Domov › Diskusné Fóra › Tipy, triky, modding v Mac OS X › iAlertU
- Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 2 months od
raul.
-
AutorPríspevky
-
30. novembra 2009 o 17:31 #65956
ygyÚčastník (Participant)prosím vás ako mám zaktivovať tento program ?? po spusteni sa mi nič nezobrazí ale pridá sa mi ikonka do menubaru všetko tam je nastavené podla mojich predstáv ale neviem kde ho zaktivovať aby začal macbook hukat :D .. mam MBW unibody …
30. novembra 2009 o 17:33 #183558
iginoÚčastník (Participant)ak sa dobre pamatam, tak sa aktivoval dlhsim podrzanim tlacidla PLAY na apple remote. Notas aktivovanie alarmu signalizoval bliknutim obrazovky a zvukovym znamenim ako alarm na osobnom aute.
30. novembra 2009 o 17:37 #183559
ygyÚčastník (Participant)a keď nemám apple remote ? :D
30. novembra 2009 o 17:48 #183562
iginoÚčastník (Participant)v nastaveniach toho programu (kliknutim na ikonu v hornej liste) musis povolit „arm from menu“, vypyta si to heslo, potvrdenie hesla (nema nic spolocne s tvojim systemovym, daj si ake chces). Nasledne sa ti po kliknuti na ikonu v menu bare objevi polozka „arm system“ a hotovo. ak sa to deaktivuje, neviem. skusil som to, alarm sa aktivoval, stlacil som skusobne klavesu, alarm sa spustil ale v tej chvili sa program sam deaktivoval a aj vypol. Uplne zmizol z hornej listy. A viac uz neviem. A apple remote si kup. Napr. vecer mozes z postele pozerat filmy a ked budes natolko unaveny/lenivy, ze sa ti nebude chciet vstat vypnut pocitac, tak dlhsim podrzanim tlacidla MENU notas uspis.
30. novembra 2009 o 18:04 #183564
ygyÚčastník (Participant)ja mam ale mbw unibody a ten nema ir cize aple remote mi nepojde :( ale pouzivam vlc remote a remote tap na iphone takze pohoda :D
30. novembra 2009 o 19:15 #183569
gidyÚčastník (Participant)opravim, ze ialartU sa aktivuje a deaktivuje drzanim menu na remote. teda nie play.
drzanie play uspi macbook30. novembra 2009 o 19:24 #183570
iginoÚčastník (Participant)gidy: dakujem za opravenie. inak polietal som po webe a ten mbw uni naozaj nema ir senzor. to som netusil.
30. novembra 2009 o 20:32 #183582
mrzoÚčastník (Participant)iAlertU sa uz myslim nevyvija a boli s nim problemy v novsich verziach Mac OS X – toto je podla mna dobra alternativa – http://www.foozoodesign.com/lockdown.html – a da sa pouzivat aj bez AR aj ked to nie je take efektne :-)
13. augusta 2010 o 1:23 #221816
ViRPoÚčastník (Participant)zdravím,
neexistuje niečo, čo aj nahráva video ? niečo ako „secutiy cam“.
Alebo niečo, čo nahráva bez toho aby to ten človek videl a upload niekam … niečo s pokročilejšími možnosťami …do cca. 10 doláčov. thx
13. augusta 2010 o 8:29 #221824sleepwalk3r
Účastník (Participant)http://www.klieme.com/EyeSight.html (nemam odskusane)
ak ti ide o anti-theft ochranu tak potom http://adeona.cs.washington.edu/
periodicky odosiela obrazky z isight plus iP adresu aby s dal pocitac lepsie vystopovat.13. augusta 2010 o 10:53 #221846
raulModerátororbicule.com – undercover
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.