- Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 8 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › I: iOS 6-0-1
Mi nikam nezmYzol? Settings > 4ta polozka zhora – Personal Hotspot.
kks, ja ho tam nemam dpc.. uz som skusal aj restart a nic, skusim este vyresetovat sietovy adapter, ale uz vidim ako to dopadne…
Aky sietovy adapter??? Internet sharing ide cez SIM kartu nie cez adapter. Pozri do Nastavenie – Vseobecne – Siet ci nema problem s aktivaciou.
je tam moznost v general > reset > resetovat sietove nastavenia.. anyway, to nebolo riesenie, trebalo ist do general > celuar data > personal hotspot > on ..potom sa znova objavil ako stvrta polozka zhora, este ze mame ten google :)
lol a teraz crash ale taky, ze toto som este na iPhone v iOS za tie roky nezazil, normalne som si upravoval ikony na home screen a ked to po niekolkych minutach bolo vsetko tak ako som chcel, tak stlacim home button, aby sa prestali ikony triast a co nevidim, cierna obrazovka, o sekundu jablcko ako pri starte telefonu a za par sekund to naskoci spät, otvorim crash log a je tam krasny log, ktory som ani nedoscrolloval do konca, som zvedavy ci aj viacery ludia sa najdu, ze im to tak masaker padne
edit: uz je to v poriadku (klop, klop, klop) ako sa vravi, kde nepomôze jeden restore, pomôzu dva.. ak ani tie nepomôzu kludne aj viac, kazdopadne, uz to facha celkom dobre a ani FB appka tolko nepada, cize spokojnost, troska divny pristup maju k tomu personal hotspotu, ze ked si date vyresetovat nastavenia – obnovit iPhone do pôvodných nastavení, tak ten hotspot tam neni, treba to spravit tak ako som pisal vyssie, aby to tam pribudlo ako stvrta polozka z hora.. kazdopadne je to sranda, take nejake divne vylepsenie, ale tak hlavne ze to neodstranili úplne lebo ked nie som doma na optike, ale na dedine, kde je ledva 3G zomrel :D a browsovanie na smartfone je dost divna zalezitost, hlavne z dlhodobeho hladiska
to marianlapos: muzika pri zapnutom itunes match nema ist vymazavat po trackoch. autointeligencia itunes. vid prirucka k ios6.