Huraaaaa

Domov Diskusné Fóra Ostatné Huraaaaa

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 80 )
  • Autor
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Russsia pwned ! :)

babo
    Účastník (Participant)

Vojtin: vidis, ze sme tych Rusov porazili :) proste som mal tusaka. A ako som vravel, slovaci do nevedia na cechov, rusi na slovakov a v poslednej dobe cesi na rusov… Ale tusim by nam viacej vyhovovalo, keby ste s nimi vyhral tentokrat :)

Vojtin
    Účastník (Participant)

cesi to neumej na svedy, na rusaky jak kdy, ale na svedy skoro nikdy.

ervin11
    Účastník (Participant)

Vojtin: výraz čobolovia nie je z filmu a to určite. Pretože už keď som bol na vojne v 1983-5 tak nám tak hovorili. Prekvapení sme boli aj my, čo to je za slovo, ale je fakt, že keď si nás zobral veliteľ na „koberček“ a vyšli sme von, tak ostatní Slováci sa nás pýtali: „Čo bolo?“ Česi to samozrejme nepochopili… :) A potom ani my… :)

Ešte jedna zaujímavá „průpovídka“ – tiež nás často posielali do Hlohovca na farmu. Samozrejme, všetci mali zubnú pastu a na nej bolo „Slovakofarma Hlohovec“.

Skrátka, švédsky humor… :)

EDIT: aby som to ešte skompletoval, tak maďari mohli fajčiť výhradne pri hydrante, pretože tam bolo veľké H(ungaria) ;)

babo
    Účastník (Participant)

Vojtin: no ale posledne dolezite zapasy s Rusmi teda nic moc… U nas je to lahsie, my to posledne roky (od poslednej olympiady) nevieme na nikoho :) :) A toto je sakra posledny turnaj, kde aj ked nepostuime do semifinale, tak z neho moze mat clovek aspon dobry pocit. Aj ten zapas s vami, sice sme prehrali ako vzy, ale aspon to nebolo 8:0 ako posledne MS :)

xRiCky
    Účastník (Participant)

Tak a sme tam ! :))))

majko_007
    Účastník (Participant)

To bol zápas :)

xRiCky
    Účastník (Participant)

uprimnu sustrast Cesku, dufal som ze sa este stretneme na olympiade :) …najlepsie o zlato ;) :)

babo
    Účastník (Participant)

mne je tiez luto cechov, fini boli najprijatelnejsi super, ale blbe vylucenia v prvej tretine ich stali uz moc sil.

ale hlavne, ze to konecne vyslo nasim… hrali dobre a konecne sa vratila ta smola za nestastne vyradenie v 1994 aj 2006 vo stvrtfinale, ked hrali super, vyhrali zakladnu skupinu a nakoniec nic z toho.. :)

V
    Účastník (Participant)

Teraz sem uz radsej ziaden cech a moravak nic nenapise, ako vzdy ked dostanu na zadok… najprv sa nafukuju ako balony a ked splasnu tak zalezu do dier a spolocne nad pivom nadavaju ako je to hrozne zle a nespravodlive… ceska natura… svejkovska…
    Uvidime, co bude s Kanadou, ta ide ako terminator… Este stale je sanca na bronz ci striebro :)

paradox
    Účastník (Participant)

.

suley
    Účastník (Participant)

chleba lacnejsi sice nebude, ale hned je ten den krajsi :))
    cechov mi je velmi luto. stastie, ktorym vyhravali kedysi velke turnaje im dnes chybalo. akokeby sa sustredili iba na zapas proti slovakom. ked nic ine aspon sme nabili cobolakov, ze ? ;))
    pri pohlade na masaker ktorym kanada rozsekala rusov mi naskakuje husia koza. nasi mozu prekvapit, kanada musi vyhrat, je domaci favorit, ktoremu ale takato pozicia neprekaza na rozdiel od inych tymov.
    drzme palce dalej!! Slovensko!! !!

babo
    Účastník (Participant)

1. jagr je pan hokejista, ale celkovo maju cesi mierne slabsiu generaciu
    2. my tu generaciu nemame vobec ziadnu, toto je posledny turnaj na dlhu dobu, kde nieco mozeme uhrat a nastastie sme aj uhrali
    3. pri kanade treba len prezit ten uvodny tlak. Rusi hrali otrasne. keby takto hrali s nami, tiez prehraju o 3 goly. kanda je ale hratelna, ako kazdy, staci si pozriet zapas s amikmi a svajciarmi. Ked ale daju na zaciatku 2 goly, tak ich nezastavi nikto, su ako parny valec :)

holubok
    Účastník (Participant)

jj..hlavne to je tak ze kazdy zapas je iny.. jeden den mozu hraci hrat jak mali bohovia, na druhy den sa nezadari lebo neviem preco a nepomozu si aj keby sa pototo..kazdopadne, slovensky hokej by potreboval trochaa nakopnut nejakyym dobrym vysledkom vo Vancouvri…!

ygy
    Účastník (Participant)

my už máme mužstvo starých chlapov. nebolo by una zlobu to tam trocha omladiť. áno viem že sú dobrý ale keď nezaučia mladých tak ich skúsennosti nám budú nanič …

babo
    Účastník (Participant)

ked si pozries vek hracov, tak zial toto ziadne nakopnutie spravnym smerom nebude. Je to len to, co si tato generacia zasluzila. Kopec z nich sa ale po turnaji rozluci z repre. Svedcala by im medaila ( aj ked aj stvrte miesto je super, v ktoru ja verim, dokonca v striebornu :)
    ked sa ale tito hraci rozlucia, najblizsie MS budu opat skoro o zachranu, zial

pepa007
    Účastník (Participant)

Ti naši kucí jsou neskutečně poooooooomaaaaaaalýýýýýýý :-o Češi vždycky hráli relativně pomaleji a hlavně kombinovali, ale teď už byl ten rozdíl brutální.

Porážka Slovenska byla nejspíš totální haluz (zápas jsem neviděl). Ale když jsem viděl ty zápasy s Lotyšskem tak mě brala mrtvice :-(

Když jsem čuměl na Kanada-USA a viděl tu rychlost, přesnost a agresivitu, tak mi spadla čelist – ti by nás vyprášili tak 10:0, takže dobře že jsme vypadli s Finama jen o gól (+1 do prázdné).

Bratia, je to na Vás – vybouchejte kanaďany ve finále tak aspoň 5:0 – to by byla pecka ;-)

pepa007
    Účastník (Participant)

update – tak teď jsem si všiml že Slovensko vyprášilo Švédy, tak to je bomba! a Kanada už v semi – no tak je vyklepněte teď a ve finále pak USA. to by byl úspěch srovnatelnej s Naganem.

Kanada sice hraje rychle, přesně a tvrdě, na druhou stranu jejich hře trochu chybí myšlenka – je to takový slaboduchý nahodit/vybojovat/dorazit ve stylu NHL. A kdo viděl NHL tak potvrdí že to je neskutečná nuda. Takže to chce kanaďany přechytračit.

Anonymný
    Neaktívny

ja to vidim na bronz. s kanadou to bude asi debakel a potom finov by sme mohli zdolat v zapase o bronz. kanada zase zlato. su proste dobri.

xRiCky
    Účastník (Participant)

Tak co spite ? Ja som planoval trochu pospat ale neda sa :) Dufam ze vyhrame ;) :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 80 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.