- Toto téma obsahuje 79 odpovedí, 28 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 4 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Huraaaaa
cechuni rozdrtili cobolaky 3:1 :-)
to len kvoli mne… pozeral som to asi 4 minuty, akurat dal Hossa tycku, Jagr gol, vymyslene vylucenie a dalsi gol :)
ale vy prehrate s rusmi, zatial co mi ich zajtra prekvapime a porazime :beer: :)
daj vam na prdel! :-)
prd :) rusi to na nas nikdy extra nevedeli, skoro ako my na vas :)
inak mas plusovy bod, si prvy Cech po dlhej dobe, ze vie, ze ste „Cechuni“ a nie „Cehuni“ :) :)
Aj tak nic tento zapas neznamenal…
Nik nevypadol…:)
Este sa ukaze:)
to babo- ked uz tak „inak mas plus BOD“
Cobolaky? To pocujem prvy raz… :) A to este niekto pozera hokej? Ved to su tak predvidatelne zapasy uz… :)
jasne ze su :D to je ten joke :)
ale vzdy dufas aspon ne?:)
babo: narozdil od vetsiny cechu mam za kamose i slovaky :-)
mrzo: to se o vas rika v Praze, je to z filmu. Co bolo to bolo, terazki/y (nevim) som majorom :-)
Ahaaaa :)
@palihora
je to v sekcii „Ostatne“ takze to moze byt cokolvek..
Hehe tak dneska muzu byt za cecha. A kdyz to nahodou nevyjde, tak muzu byt za slovaka. To jsou vymozenosti cloveka s dvojim obcanstvim :D Clovek se muze radovat z medaili obou narodu.
sleepwalk3r >prepac, nevsimol som si, vymazavam moj komentar.
Cobolaci proti Cobylakum heheheh
Vy to zbytecne dramatizujete a komplikujete. Proste napisu „Horní Uhry“ nebo „Felső-Magyarorszá“ a hend je kazdemu jasne, o co jde ne? :)
no o cechov :D
ale zase zauradoval najlepsi cesky utok : jagr, stesti, nahoda a bolo :)
.
Zrovna tu som necakal ze sa bude preberat hokej:)). Mne stacilo vcera navstivit sport.cz, pozriet si prispevky vo fore a plakal som od smiechu:)))). Debata od Kuzminovej az po XY storocie madarskeho najazdnika Hunadyho:))))
neviem co to ma spolocne s macblog,ale dobre vyadrim sa aj ja takze nasi prehrali co uz na cechov mame smolu ale aspon v tejto dobe krizi a nedostatku penazi v statnej pokladni ostane viac penazi a nevihodia sa len tak do luftu(vyhodia sa politikom do kapsy to je jasne)no to uz je o niecom inom,ako sa hovori v jednom prislovy nestasie v hre stastie v laske.
my sme s vami vy_ebali s MS vo futbale :P
Nic si z toho nedelejte chlapci. Rusaci a svedove nas srovnaji vsechny ;) Mam strasne rad tyhlety silacke reci nasi reprezentace pred kazdym podnikem, jak mame lepsi druzstvo nez ostatni. A pak skoncime nekde pred ctvrtfinale.