Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › hry na macbooku – intel hd 3000
- Toto téma obsahuje 54 odpovedí, 19 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 2 mesiacmi od
majdy.
-
AutorPríspevky
-
13. decembra 2011 o 2:09 #293649
Lukáš Raynor Majer
ÚčastníkJa som cca. rok pred kúpou OSX mašiny skúšal viacero Linuxových distribúcii. Na OSX nemajú, možno na serveri ale ako domáci OS asi nie.
13. decembra 2011 o 10:31 #293672m@R3k
Účastník@Majdy Takze ty si si kupil Mac lebo ho mala len hrstka ludi -> cize si chcel byt in medzi tymi co ho nemali.
To skor pochopim, ze si ho niekto kupi lebo sa mu paci ako to, ze si ho chce niekto kupit na zaklade toho kolko ludi ho pouziva. Pre mna za mna nech ho ma aj Fero z Vysnej Malikovej ja si ho kupujem koli sebe nie koli ostatnym.13. decembra 2011 o 10:44 #293675
raulModerátorm@r3k: ale ty prekrucas. Si to precitaj pozorne. Ako sa ti podarilo z vety: „mrzi ma, ze mac uz nie je len vysadou hrstky ludi“ vytvorit vetu tuto: „kupil som si mac preto, lebo ho mala len hrstka ludi“.
To je nieco uplne ine, moj pekny :)
13. decembra 2011 o 11:19 #293679
majdyÚčastníkďakujem raul :)
Ja som si ho kúpil takisto kvôli sebe, asi si ma zle pochopil. A určite každý z nás si ho kúpil aj kvôli tomu, že sa mu páči, alebo chcel byť „in“, no na prvom mieste bolo nečo iné.
Dokončím radšej čo som písal v predošlom príspevku aby to bolo možno lepšie pochopiť. Ja keď som si kúpil mac, veľmi dlho som zvažoval kúpu, zrejme to bolo viac než mesiac, a ten čas som venoval dosť intenzívnemú googleniu, alebo čítaniu tu na macblogu, takže som presne vedel do čoho idem a čo môžem očakávať od novej mašinky. Vedel som všetky výhody hliníkového unibody macbooku, vedel som všetky výhody OS X, ako aj nevýhody (ktoré niesú mimochodom takmer žiadne pre mňa). Keď som otvoril po prvýkrát mac, nemal som problémy a hlavne som s nimi neotravoval tu na fóre, ako na príklad, či sa môžem na svojom macbooku hrať hry, alebo či ho mám vypnúť, alebo len zatvoriť, ktoré tu boli spomínané už aspoň tisíckrát čo som videl, a sypať fórum otázkami, často nezmyselnými ako v téme „NOVACIK S MACOM“ atď.EDIT:
A ešte taká myslienka, ja si myslím, že každý by si mal pred kúpou čohokoľvek, najprv zistiť čo kupuje, aby to nevyzeralo nejak takto, je to na škodu jemu samotnému, že má problémy, že nebude spokojný, ako aj nám, keďže sa opakujú tie isté témy a ľudí potom vytáča neschopnosť. Niektorí kúpia niečo bez poriadného rozmýšlania. Veď keď idem kupovať drahú hračku ako mac, tak musím vedieť čo kupujem pre boha. Viem, že tento užívateľ sa radil ohľadne kúpi, sám som mu v tej téme radil, ale zrejme vytvoril tému v čase, keď ho napadlo si kúpiť mac, možno tri dni pred samotnou kúpou, keď tiež niekde videl reklamu alebo započul že existuje niečo dobré a hovoria tomu macbook. A namiesto rozumného rozhodovania, zisťovania si čo najviac hlavne o OS X a zvažovania, aby vedel či mu to bude vyhovovať po funkčnej stránke sa pýtal len na modely, a konfigurácie.13. decembra 2011 o 13:26 #293685
pepohanÚčastníkno neviem ako vy, ale ja už pozerám mac viac ako rok a pol :D a aj by som si ho kôpil, kebyže je za čo… Takto mám CompaQ CQ presario 60 (a neukameňujte ma za to že mám windows vistu) a na ňom 2 GB ram a grafika nVidia GT8600T. Je to stašne slabá grafika, ale momentálne hrám Dad space 2 na ňom (minimu detaily, vykreslovanie na minime atď.) ale ide to. A viac menej bez sekania. Čiže výkon na macu musí stačiť na hry aj novšie.
13. decembra 2011 o 17:03 #293702m@R3k
Účastník@Raul: Ano prekrutil som to ale ina vyhoda z toho tvrdenia ako byt unikatny ma nenapada.
Ja som tiez typ cloveka, ktory pred kupou pol roka googli ale nie kazdy ma tolko casu a chuti na to alebo sa tomu moc nerozumie, ked vidi v reklame aky super je ten Mac tak si ho kupi a ocakava, ze taky fakt aj je. Ked nieco nevie tak sa spyta na fore, na to predsa je. Samozrejme treba najprv hladat no pri urovni tohto fora (ziadne moderovanie, slaba organizacia prispevkov, vyhladavanie zobrazujuce vysledky od najstarsich, vysledky sa daju posuvat len po jednej stranke cize sa neda hned prejst na najaktualnejsie, nemoznost vyhladavania v danej sekcii …) sa necudujem, ze sa malokomu podari nieco najst. Ked sa niekto spyta nieco banalne tak ho hned sprdnu a vznikne niekolko strankove vlakno spamu a ked som mal zlozitejsie problemy tak moje temy hned zapadli prachom.
13. decembra 2011 o 18:18 #293715
majdyÚčastníkto: m@R3k
V mnohom s tebou súhlasím, ale pozri si koľko zbytočných tém vytvoril, myslím, že keď má toľko času tuto vypisovať a zakladať vkuse nové „zbytočné“ témy, tak asi mal aj predtým dosť času na zistenie si čo je mac, alebo ho nemal vtedy kupovať a terajší čas mohol využiť na študovanie macu a nie vypytovanie.
Fórum je na diskutovanie, ale zložitejších problémov. Tvoj zanikol kvôli takýmto. Takéto otázky si mal položiť sám ešte pred kúpou, alebo sa mal opýtať predajcu. Mne ani tak nevadí téma, je mi to jedno v podstate, len ma „irituje“ spôsob správania sa ľudí. Vždy predtým než vytvoríš tému by si sa mal zamyslieť nad svojím problémom (napríkllad skúsiť hry sám), ak sa ti nechce zamyslieť, skúsiť hľadať na google, youtube je plný gameplay videí, a až keď má závažný problém, ktorý nevie vyriešiť sám, potom vytvoriť tému.
V budúcnosti to potom môže vyzerať tak, že sa bude pýtať ako mu pôjde tá a tá hra, na takom a takom macbooku.
to: pepohan
Aj ja som po macu pozeral nejaký rok pred kúpou, ale nebola potrebná, až keď som vážne potreboval notebook a zistil že finančne by to šlo, rozhodol sa na základe poznatkov a kúpil :)
16. decembra 2011 o 14:28 #294139
AnonymnýNeaktívnymoji milý, takže pred kúpou macu som rozmýšlal snaď dosť dlho…čítal som články…čakal vždy na novú edíciu..až nakoniec som si vybral…no lenže pri mojich povinnostiach uz nemam cas ani na tie clanky a nie este na hladanie vselijakých riešeni..tak preto asi tie temy
P. S. aka je to skrata hry W3
16. decembra 2011 o 14:43 #294144
suleyÚčastníkzaujimave ze popri tych ako pises povinnostiach mas cas sa hrajkat hry, hmm
16. decembra 2011 o 14:48 #294146
MitoÚčastníkPWNED!
16. decembra 2011 o 14:53 #294147
AnonymnýNeaktívnykolko krat mam pisat ze hry nehram..no len ma to dost zaujimalo
16. decembra 2011 o 15:06 #294150
suleyÚčastník16. decembra 2011 o 15:37 #294153
AnonymnýNeaktívnyco to je PWNED
16. decembra 2011 o 15:43 #294155sleepwalk3r
Účastník17. decembra 2011 o 0:19 #294189
majdyÚčastník…tak ako píšu chalani, inak, nechce sa mi veriť, že si čítal nejaké články, akože sorry, ale, keď sa pýťaš na tak banálne veci…(ale okej, nejdem sa naťahovať ani nič podobné, nestojí mi to za to :)) rozoberáš to do takých detailov až to bolí a vďaka takmer žiadna, no nič, aspoň si sa poďakoval za návod ohľadom nastavenia jasu, ale zároveň položil ďalšiu zbytočnú otázku, preto ti asi všetci aj odpsíali :D
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.