Homebutton problémový na iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné Homebutton problémový na iPhone 4

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    staiger7
    Účastník

Zdravím mám problém s homebutton tlačidlom. Raz funguje a inokedy takmer vôbec nejde. Poraďte niekto ak sa Vám to podarilo odstrániť ! Ďakujem

jigga1411
    Účastník

skus kalibrovat …

video ako nato: http://www.youtube.com/watch?v=cujErKjh85o

staiger7
    Účastník

jigga1411 ďakujem za radu, ale nepomáha už som to skúšal predtým

macblogger
    Účastník

Poznam to, treba bud tlacit silou 500kg zavazia a zafunguje a inokedy ide v pohodicke…mne to vyreklamovali a odvtedy slape krasne, na tuknutie. Je to proste opotrebovanie materialov, s tym nic nenarobis ani nenakalibrujes.

Drevoplech
    Účastník

Ak si z bratislavy a telefon uz nemas v zaruke, tak ti to tlacitko mozem za par chechtakov na pockanie vymenit.

sairik
    Účastník

ponukam vymenu, Presov alebo Zilina, viac info na opravma@gmail.com

Dreamer
    Účastník

jj, tiez som mal ten problem. Prisiel jeho cas. Pomoze jedine vymena. Sam sa do toho nepustaj. Je potrebne rozobrat cely telefon. Aj ked som 3G v pohode rozoberal, do tohto po pozreti videa na youtube by som nesiel :D

lexo
    Účastník

@Drevoplech mozes mi napisat na vymenaHB@mailinator.com ?
    Potreboval by som jeden Home button vymenit na iP 4.
    Vdaka.

Drevoplech
    Účastník

Lexo: Napisal som…

lexo
    Účastník

Drevoplech: odpovedal som :-)

zlatkoapetka
    Účastník

drevoplech:daj prosim aj mne nejake podrobnosti do mailu janak.peter4@gmail.com
    tiez ma iP4 uz po zaruke a home-button zacina nejako strajkovat

burko1
    Účastník

Mal som tiez problem ale nepomohla ziadna kalibracia, jedine servis: http://www.xmobil.sk/servis-iphone-4-4s/171-vymena-tlacidla-home-pre-iphone-4-v-ba.html

staiger7
    Účastník

Ďakujem všetkým za info.;-)

suley
    Účastník

Drevoplech prosím ťa o detaily na suley.sk@gmail.com
    Ďakujem.

palo s.
    Účastník

pani, na tento problem som videl navod niekde na nete. treba na to lekarsky denaturovany lieh aspon 96% (nakup v lekarni za par eur) a vo vypnutom stave vatou naniest na okolie tlacitka. lieh prejde medzerou medzi krytom a tlacitkom a rozozere zaschnuty pot, ktory brani funkcnosti a ktory nie je vidno, lebo je vnutri. lieh sa kompletne vypari za pat minut. ak nepomoze, treba par krat opakovat. ide o provizorne riesenie, ale mne uz funguje dva mesiace

Milosko
    Účastník
    MooDy
    Účastník

mne vsetky tieto cistiace postupy funguju maximalne 2 dni, potom je to v rovnakom stave ako pred tym..skoda, je to jedina vec ktora ma hneva na tomto mobile

palo s.
    Účastník

ak to vyrdzi iba par dni znamena to, ze mas mastnejsie prsty ako priemer populacie :) sranda. skusaj to viac krat, ten lieh je dolezite dostat do toho priestoru, musi vyzrat mastnotu, ktora je tam natlacena rokmi pouzivania. zdoraznujem, aby ste pouzivali ten lekarensky lieh, vodka z chladnicky ma 60% vody, to je riziko, voda sa neodpari a cele vam to skoroduje

sairik
    Účastník

home ma proste istu zivotnost, netreba to riesit a vymenit ho

ak by mal niekto zaujem opravma@gmail.com

eraserv6
    Účastník

Ak ste mali niekto rozobraty home button tak vam musi byt jasne ze sa donho ziaden lieh nikdy nedostane pokial nemate v plane cely iphon don ponorit.
    Bohuzial ziadne tieto metody nefunguju. Jedna z moznosti je odlepit z homebuttonu kontaktnu cast ktora je prilepena lepiacou paskou a poriadne vycistit lestidlom kovov + liehom alebo rovno cela jeho vymena.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.