Handoff a continuity MacBookPro13 s retina + iPhone 6 Plus

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Handoff a continuity MacBookPro13 s retina + iPhone 6 Plus

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    MatoKRAL
    Účastník (Participant)

čaute, tieto dve zariadenia sú najnovšie z apple dielne a stále mám nejaký problém s handoff.. Continuity mi už funguje, handoff mám stále problém. Zistil som, že router vysiela dve frekvencie 2G a 5G a iPhone bol pripojený na 2G, mac na 5G, (continuity fungovalo aj keď bolo na rozdielnych frekvenciách). Prepojil som iPhone na 5G a handoff mi funguje len keď otvorím appku na iPhone a pokračujem na Macu, keď pustím na Mac-u, v iPhone nič.. Pred mesiacom presne opačne mi to robilo alebo vôbec nešlo, tak som to neriešil, som myslel že update to napravý.. Máte niekto pod. problém?

jano68
    Účastník (Participant)

Ja mám podobný problém… z opravy som dostal nový iPhone 5S a Continuity mi funguje.. keď začnem písať SMS na iPhone, tak mi ponúkne pokračovať na MB Air ale potom mi napíše že ..“iPhone služby nedostupné.. iPhone nie je nastavený používať váš Mac pre hovory/SMS“…
    Viete poradiť kde robím chybu… nastavenia som spravil podľa popisu na Apple help.. a stále nič. Pred výmenou mi to fungovalo bezvadne…

majdy
    Účastník (Participant)

Mato: Ja s tým nemám problém, niekedy sa to len akosi „sekne“, treba ovtoriť appku na zariadení, ktoré ju ponúka a potom to už ide aj obrátene, aspoň u mňa.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.