Find My Mac

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Find My Mac

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Maťo_11
    Účastník (Participant)

Zdravím , na OS X 10.9 aj 10.9.1 som zaregistroval jednu vec , neviem či ide o bug alebo čo .Keď si v nastaveniach zapnem Find My Mac a prihlásim sa na iCloud cez prehliadač všetko funguje a lokalizuje ho proste všetko ako má byť.Nechám to zaškrtnuté v nastaveniach iCloud v Mac-u , nič s tým nerobím a po niekoľých hodinách možno dňoch (neviem presne) sa mi to automaticky samo vypne a keď to idem skontrolovať nieje to zaškrtnuté a ani cez iCloud.com ho nenájde.Máte niekto podobný problém alebo viete kde môže byť chyba ? Ďakujem

shadower
    Účastník (Participant)

mam rovnaky problem, mal som to zapnute a jedneho dna vypnute …

ako som sa ale docital tam vzdy pri resete pram sa to vypne lebo to nieje ulozene na hdd …fail troska

Maťo_11
    Účastník (Participant)

ďakujem za odpoveď , tak to by ma asi nenapadlo , že resetom pram to odide…mám pocit akoby v poslednom čase pracovali hlavne na bezpečnosti iOS…no čo už mainstream je mainstream a generuje neporovnatelne väčšie zisky

Cibike
    Účastník (Participant)

find my mac sa deaktivuje vtedy, ked vypnete guest user account v pouzivateloch… skontrolujte si, ci ste si len nahodou nevypli toho guest uzivatela, je treba aby bol aktivny

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.