Ferrai GT Evolution vs. Asphalt 4 Elite Racing

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ferrai GT Evolution vs. Asphalt 4 Elite Racing

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    30b1
    Účastník (Participant)

ahojte, chcem sa opytat, ktoru z tychto dvoch hier-topic- by ste skor odporucili, chystam sa jednu z nich kupit a chcem poznat aj vase skusenosti. pokial niekto kupil obe, rad by vedel jeho nazor. dik

patres
    Účastník (Participant)

asphalt 4 elite racing je super hra lepsia ako ferrari aspon moj nazor je taky ze ma lepsie prostredie lepsie moznosti ovladania a dokonca mozno aj lepsie graficke spracovanie a ovela viac levelov a map cez ktore treba prejst odporucam hral som to kazde rano v skole a aj doma a nevedel som sa odtrhnut kym som nevyhral prachy na dalsie nove auto takze tak a ferrari mam tiez ale to ma az tak nenadchlo este by som mozno odporucil fastlane alebo raging thunder ale to su uz len keby si mal zvysny kredit heh tak dufam ze som aspon trocha pomohol a ked mas nejake otazky kludne mi napis napr. na mail chester@cnet.sk

macblogger
    Účastník (Participant)

je to na tebe ci chces byt ilegalnym zavodnikom v bugatti veyrone alebo snobom vo Ferrari F40 , mam obe hry ale absolutne suhlasim s patresom , ferrari ma vobec nenadchlo a ak nie si ferrari fanatik a nemas doma same plagaty ferrari , tak to nenadchne ani teba , Asphalt 4 je absolutne najlepsie z automobilovych hier na iphone/ipod touch

durotrulo
    Účastník (Participant)

pripajam sa tiez, Asphalt mozem hocikedy :)
    ale uz mam vela penazi nahratych a neviem co s nimi :))

Vojtin
    Účastník (Participant)

Asphalt je podle me blbej, zkuste Fastlane to jsou tepr zavody…

yvy
    Účastník (Participant)

ja nie som typ na hry, telefon som doteraz pouzival len na telefonovanie a SMS, no Aphalt ma total dostal. Ako povedal patres, ja som bol schopny hrat pokial som sa nedostal na dalsiu mapu a nevyhral dalsie auto… Neni som odbornik, ale ako laik som nic lepsie nehral. Odporucam Asphalt.

iFiko
    Účastník (Participant)

Asphalt 4 ;)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.