Downgrade z ios 7 na 6

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Downgrade z ios 7 na 6

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 62 )
  • Autor
    iTuxx
    Moderátor

Peterson ma pravdu. Downgrade sa da len u iPhonu 4 a starsich.

Jozef Remen
    Účastník

bakosmi: myslis v notifikaciach? Ja to tam mam…

bakosmi
    Účastník

Jozef Remen: Myslim pohlad v kalendari

Jozef Remen
    Účastník

Pri rozkliknuti denneho viewu to tam je a ked otocis iOhone na lezato, mas to aj s prehladom dopredu a dozadu v tyzdni

bakosmi
    Účastník

Ej to ma nenapadlo, dik!

shadower
    Účastník

no inak sa mi stratili fotky z telefonu co neviem preco …ale dokonca aj z fotostreamu mi zmizli !!!

FilipHreus
    Účastník

Z toho photostreamu zmizli aj mne.

shadower
    Účastník

fail :D
    ostali mi tam len tie co som po poslednom restore nafotil :) ale po restore mi nabehli vsetky a odfotil som new …a teraz len tieto …v iphoto mi stare zmizli tiez z photostreamu
    len za poslednych 30 dni mam
    ____
    ale asi viem preco :) vzdy to islo zo zalohy z pc, teraz som daval z icloudu lebo mi to nechcelo na 6ku zobrat zalohu zo 7 …takze ked si niekedy nahodim 7 tak iba hodim staru zalohu vyberiem co chcem a nahodim aktualnu :D

wonderman
    Účastník

ipad mini som dal v phoode na 6.1.3

iTuxx
    Moderátor

Teraz?

Sajgon107
    Účastník

Roman: diky s tym kalendarom, mna to tiez nenapadlo a dlho som to tam hladal ;)

wonderman
    Účastník

piatok

Pincl
    Účastník

ja som aktualizoval na iOS 7 ale chcel som spat dat na 6.1.3 tak som cez iTunes 11.1 pretoze na starsi iTunes ked som iphone pripojil pisalo, ze iphone potrebuje byt pripojeny na iTunes 11.1. V iTunes som spravil cely postup a piše mi chybu 3194. Ako mam dalej postupovat ? Dakujem za radu

iTuxx
    Moderátor

Ale teraz ti uz downgrade nepojde pretoze Apple ten 6.1.3 uz nepodporuje.

Pincl
    Účastník

Cize sa to uz nebude dat nijako spravit? Sa to neda nejako okabatit ?

iTuxx
    Moderátor

Nepises aky mas iPhone. Je to mozne iba na 4ke ktora mala jailbreak a ulozene SHSH v cydii. Inak to mozne nie je.

Pincl
    Účastník

Mam iPhone 4 a mal som iOS 6.1.2 s JB pred tym ako som presiel na iOS 7. To SHSH neviem čo je.

iTuxx
    Moderátor

To je akoze ten „podpis“, ktory Apple ziada pri flashovani firmwaru. Ty ak si mal JB tak ti cydia ten podpis ulozila a teraz ked uz ti ho apple nevyda, tak sa da podvrhnut softwarovo a iTunes si bude mysliet ze to Apple podpisal, tak ti instalaciu povoli.
    V tvojom pripade je ista nadej ze sa da spravit downgrade na tu 6.1.2 len si nastuduj navody ako na to. Najprv si budes musiet cez tiny umbrellu zistit ci tie SHSH pre 6.1.2 pripadne 6.1.3 mas.

Pincl
    Účastník

tak som stiahol tu umbrelu a po napojeni mojho iPhonu mi tam detekovalo SHSH zo Cydie. Po spusteny toho TSS serveru asi kvoli tomu aby okabatilo iTunes sa mu to podarilo ale potom vyhodilo chybu 4014. Teraz neviem ako dalej pokracovat.

iTuxx
    Moderátor

zial ani google moc s tymto nevie rady. Jedine co ostava je skusat to stale, pripadne upravit hosts subor.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 62 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.