Downgrade Snow Leopard to Leopard 10.6 – 10.5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Downgrade Snow Leopard to Leopard 10.6 – 10.5

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    simumarek
    Účastník (Participant)

Ahojte, mám nahodenú beta verziu Snow Lea na jednom booku a chcel by som urobiť dowgrade na Lea, ale neviem ako na to aby som neprišiel o veci čo som v SL vytvoril. Sú tam nejaké nové foto v iPhoto, skladby v iTunes a kopec poznámok a dokumentov. Time machine si vytvorila pre SL vlastný folder na backup disku a neviem či z Lea budem vedieť k nim pristupovať, neviete mi dať nejaký návod ako na to step by step. Hľadam som už na nete ale každá téma o tomto sa skončila, že sa do autora pustili, prečo má nahodený SL keď nie je developer :( a nič rozumné tam nevyriešili.

Anonymný
    Neaktívny

Ahoj, tak na downgrade zabudni.
    Urobit to ale mozes takto: zalohuj si sucastny system cez time machine.Potom nastartuj z instalacky Leoparda a daj mu restorovat z time machine.Je to relativne zdlhavy proces, ak mas vela dat ale asi jediny sposob…
    PS:zalohovat cez Time machine musis na externy HD.

raul
    Moderátor

preco chces downgrade? Pockaj na SL final a to tam potom upgradeuj..

simumarek
    Účastník (Participant)

Jasné že time machine mám zálohovaný na externý disk :)

A downgrade chcem lebo tento PC ide daľej v rodine a niektoré programy nefungujú ešte normálne pod SL, tak nechcem riešiť, že niečo nepôjde.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.