Dostupnost iPhone 5 na SK v 2013?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Dostupnost iPhone 5 na SK v 2013?

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 81 až 93 (z celkového počtu 93 )
  • Autor
    magbtsta
    Účastník (Participant)

sorryus: si nan aj cakal? ci len tak hned ti ho dali? nechapem to akoze vazne co robi telekom…

farbakp
    Účastník (Participant)

a neviete ako je to s iP5 v Martine..? konci mi akcia v Orange a mal by som zaujem o 16G white..

Viliam15
    Účastník (Participant)

Orange teraz dodal iphony ale zalezi ci sa ti ujde pretoze este musia vybavit objednavky z minuleho roka. Najlepsie bolo ze ked mi hned v den podania objednavky mi prisla sms ze mam iphon tak sama pracovnicka vyvalila namna oci ze to nemoze byt pravda a ked som sa spytal bokom pani skladkicky alebo kto to bol tak mi povedala ze im prisli pred chvilocku :)

vlastr
    Účastník (Participant)

farbakp: sklamem ta ale orange 16 gigovu verziu ponuka len black… white ti daju len pri 32 GB a 64 GB kapacite.

Gabika Racica
    Účastník (Participant)

Ja som sa bola teraz spýtať priamo na predajni ba,povedala,že prišli len 3 pre veľkých firemných zákazníkov.tak ja už tiež fakt neviem….

farbakp
    Účastník (Participant)

no prave som kukal na eshop Orange a fakt 16G verziu bielu Orange neponuka.. je to mozne..? vyberal uz niekto bielu 16G z Orange..?

Gabika Racica
    Účastník (Participant)

A ak si myslite,že zoznamy fungujú,sklamem Vás!ja som sa zapisovala ako druha v októbri.dnes som bola aj na tej predajni,kde som bola na zozname a pýtam sa,či majú biely iPhone.odpoved bola mame posledný,ale….včera večer prišla pani,ktorá sa náhodou spytala,či nemaju(na zoznam sa nezapisovala),čiže mimo zoznam a oni,že mame,ale už zatvarame…tak mi ho odložte….bola som tam o 12:30,pani ešte nebola preňho,hlavne,že jej ho odložili a mne,ktorá som tam prišla a bola druha na zozname ho nechceli dať,lebo jej ho slubili…..no comment…mne ho slubili už v októbri a to ich už netrápi…:/

iTuxx
    Moderátor

gabika racica: mne prisiel prave kus pre “velkych firemnych zakaznikov“ takze je mozne ze pre beznych zaujemcov nie su. Doniesol to z BA clovek co ma v telekome firmu na starosti.

Gabika Racica
    Účastník (Participant)

no, tie pre firemnych bolo v auparku, v tej druhej predajni to bolo aj pre beznych zakaznikov…ale predali tym, ktorí len tak prisli….a navyse, keby tak nic nepoviem…ale nechali jej ho odlozeny….podla mna uz ked sa chceli hrat na spravodlivost, mali to dat zakaznikovi, ktory prisiel….a nie, ktory si to da odlozit a neraci sa mu ani prist hned rano…ale tak hold, mali by este prist, uz sa tie dodavky rozbehli…ale ide mi o princip….:-/

denton
    Účastník (Participant)

dnes mi Orange poslal SMS o doruceni iPhone 64GB white na predajnu, konecne som sa po 3 mesiacoch dockal

macur
    Účastník (Participant)

Taky tak ;) konečne… pri obnove zo zálohy síce trochen problémy, ale už je to oka… …neviem, či pomohlo vypisovanie imelom plus volanie na 905ku.. ale čakačka „len“ cca 2 týždne… good luck… ;)

MattRossi
    Účastník (Participant)

ja som sa tiez dnes konecne dockal :) vidim ze situacia sa po doost dlhej dobe zlepsila. Hura! :D

magbtsta
    Účastník (Participant)

ano ano dnes som obdrzal aj ja iphone biely!! konecne po jeden a pol mesiaci!!! tak uzivajme a tesme sa z novych mobilov ;)

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 81 až 93 (z celkového počtu 93 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.