Docking station na mac 13″ – Hengedocks

Domov Diskusné Fóra Ostatné Docking station na mac 13″ – Hengedocks

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    hutator
    Účastník (Participant)

Ahojte,

pred 2 mesiacmi som si predobjednal docking station na mac – http://hengedocks.com/. Kedze maju milion objednavok, cakacia doba je minimalne 1 mesiac. Vzhladom na celkom vysoky shipping cost 38$ by som sa s niekym podelil. Takisto ak vezmem rovno dva, cena bude este nizsia. Mal by niekto zaujem? Len na macbook pro 13″

Ozvite sa sem alebo 0907231413, pripadne hutator@gmail.com

hutator
    Účastník (Participant)

up

ygy
    Účastník (Participant)

preboha kto by to len kúpil ?

pokial vieš tak macbooky nasávajú vzduch cez klávesnicu takže toto riešenie z dlhšej perspektívy môže dosť vážne tvojmu macbooku uškodiť. poobzerajsa po dock stationoch pri ktorých môžeš mať macbook otvorený …

ViRPo
    Účastník (Participant)

pixovina na kvadrát

hutator
    Účastník (Participant)

co som sa docital, tak mat zatvoreny mac je uplne v poriadku, pouzivam externy monitor a mam ho konstatne zatvoreny

modemw
    Účastník (Participant)

Macbook tiez nasava vzduch cez vsetky otvory ako napr porty usb alebo firewire. Takze zavrete veko beriem ale upchatie vsetkych otvorov uz nie.
    Ale pouzivam coolbook takze prehriatia sa nebojim.

modemw
    Účastník (Participant)

no, precital som si tu prispevok sam po sebe a musim sa sam na sebe zasmiat :-D.
    S odstupom casu (vid cas prispevku) musim povedat, ze pouzivam macbook v zaklapnutom stave napojeny na ext. monitor, klavesnicu a mys a nic sa mi neprehrieva. momentalne mam teplotu 50 stupnov.
    kedze ale casto cestujem tak beriem macbook so sebou a taky hedge dock by som vyuzil, ze len ho pychnem do docku a vsetko zapojene.
    planujem ho kupit cez ebay, viete niekto podelit sa so skusenostami s tymto dockom?

stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

Modemw: aky mas macbook pro? ja mam tento dock na macbook pro 13 mid 2010 a ak chces predam, ja ho nevyuzivam… viac sa mi hodia dve lcd… som z ba, pripadne pis na steve.stefanov@gmail.com

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.