Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › djing
- Toto téma obsahuje 7 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi, 2 mesiacmi od
jufamix.
-
AutorPríspevky
-
31. decembra 2010 o 10:28 #74054
jufamixÚčastníkvie mi niekdo poradiť či mi bude na mekintoši hrať dj konzola vestax 300 mk2 aj pri zvolenej latencii 2 nie 5 či nebude zamrzať program itch seráto, má stým niekdo skúsenosť ? prosím poradte
31. decembra 2010 o 11:13 #241299
komfortÚčastníknepouzivam ale myslim ze s tym nebude problem vestax 300mk2 je robena na itch serato a podporuje aj mac osx cize v tom by nemal byt problem s latenciou ale neviem i ked si myslim ze to pojde v pohode bez ohladu nato aky pouzivas system skor tam ide o zvukovu kartu ale osobne mam radsej Traktor pro teda pokial ides do novej masiny Traktor pro S4 je podla mna cislo 1 co sa tyka konzol na digital djs http://www.native-instruments.com/#/en/products/dj/traktor-kontrol-s4/
31. decembra 2010 o 11:42 #241305
jufamixÚčastníkno ja som kúpil vestax v septembri a traktor s4 vyšiel až potom takže je to ťažko predať proste spravyť výmenu a odvtedy som odskúšal vistu ,xp,a mám ho aj na windovs7 a všade som mal dáky trošku problém s latenciou ,na budúci týždeň som rozhodnutý kúpiť apple mackbookpro 2,4 Ghz 4MB ,myslím že stačí aj 13 palcová uhlopriečka aj tak je to dosť prachov, no po niekolkých tel.s inými ludmi mi to odporučili že by tam nemal byť prosťe problém tak skúšam ešte dáke forá či stým nemá niekdo ešte skúsenosť dík že si sa pripojil zo svojími poznatkami djuro
31. decembra 2010 o 12:51 #241324
raulModerátorjufamix, radsej to pred kupou mbp vyskusaj u nejakeho znameho, mozno aj v predajni sa bude dat…
31. decembra 2010 o 13:09 #241333
jufamixÚčastníkno bol som to pozrieť v predajni a súhlasili že ten itch serato tam natiahneme a môžem to vyskúšať no myslím že to je už posledná šanca lebo už som odskúšal všetky windovsi, všetky možné varianty hlavne sa mi jedná o latenciu na 2 -ke vtedy nemá ozvenu mikrofon ale zase stalo sa že to zastalo síce na sekundu ale pri vyššom výkone to poznať však vieme očom píšem je to proste nanič ked sa na takú mašinu nedá spolahnuť a cd v kufroch sa mi už vláčiť nechce ked som prišiel na jednodušie hranie,no najhoršie je to že mackbook nemám možnosť vyskúšať u nikoho len u predajcu tak preto hovorím posledná štácia
31. decembra 2010 o 13:12 #241334
raulModerátorHej, presne rozumiem. Drzim teda palce, nech je ochotny aj predajca, a nech to aj funguje :)
31. decembra 2010 o 13:12 #241335
komfortÚčastníktak ten vestax ma myslim integrovanu zvukovu kartu neviem akeho rozsahu cize mohla by pomoct dodatocna zvukovka a jeto lacnesie ako macbook ale ide oto naco to potrebujes aku hras muziku atd.ale kupovat macbook koli latencii mi ide akosi proti srsti neviem,skor mito pride na kvalitnejsiu zvukovu kartu,system nema taku vahu na latencii cize ci windows ci mac je asi jedno o vykone stroja by sa dalo diskutovat ale ta zvukovka je lacnejsii spas…
31. decembra 2010 o 13:29 #241346
jufamixÚčastníkano má integrovanú zvukovú kartu čo sa týka zvuku je to kvalita a používam dosť mikrofon hrám klasickú disko z každého niečo ,bežne veci svadby stužkové a ten mikrofon proste potrebujem mať pritom ,ako pripojím k tomu dáku externú zvukovú kartu ? medzi ktoré vstupy alebo výstupy ?myslím že to dosť plní tu načitávaciu medzipameť v počítači a potom to nestíha vzniká ozvena alebo to jednoducho zastane,no teraz som pozeral na notape je tam dáka novinka zvuková karta vestax tank(vai-80)či by to mohlo byť?
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.