Display na iPhone 3G sa sam rozsvieti kazdych 20 sekund

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Display na iPhone 3G sa sam rozsvieti kazdych 20 sekund

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    mac_rookie
    Účastník (Participant)

nemate niekto podobny problem? neviem cim to je, jednoducho sa mi od vcerajsku kazdych 20 sekund sam od seba rozsvieti display, po 5ich sekundach zhasne, nasledne sa rozsvieti znova.

Neviete poradit co s tym?

a takisto zahadne sa mi sprava tlacitko na znizenie volume – ak ho zatlacim tak mi tak mi hodi preciarknuty zvoncek (ringer) a telefon zavibruje – presne ako ked vypinam zvuky …

Beiju
    Účastník (Participant)

skus vypnut/zapnut… pokial nepomoze, restorni si firmware do povodneho stavu cez itunes…a myslim,ze potom by ist malo. Avsak..pokial stale bude blbnut… reklamuj ak mas zaruku.

mac_rookie
    Účastník (Participant)

dik, zapnut/vypnut nefunguje … skusim ten restore … btw: phone je cisto novy, ma len mesiac …

Beiju
    Účastník (Participant)

Tak mna by to dost nasralo keby mi odisiel po mesiaci… :) daj vediet ptm…vela stastia

demko318
    Účastník (Participant)

neboj…:-)….skusal si ho resetnut? (to tlacitko ktorym ho vypinas + home podrz zo 10/15 sekund)….ak nie tak restore urcite zabere….známi mal podobny problem.

mac_rookie
    Účastník (Participant)

no … nezabral ani restore, takze teraz neviem ci mam cakat na 3.0 a dufat ze tento jav zmizne, alebo to rovno odniest do orangu na reklamaciu

este som snad zabudol napisat odkedy to robi: bol som v jednom podniku ktory bol v podzemi a nebol tam signal, iPhone kazdu chvilu hladal signal a rozsvietil display, akurat ze potom ako som vysiel von a signal nasiel tak to odvtedy robi stale :(

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.