Další Apple keynote za 3 týdny

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X Další Apple keynote za 3 týdny

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 21 až 27 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    EdDy
    Účastník (Participant)

Frankie :D:D:D

MarcelM
    Účastník (Participant)

Ty sa zamyslite prečo by nemohol byť 3G čip v macbooku z iPhona, zoberú jeden čip a dajú ho do MB a bolo by čip stojí možno 5$ max a vie aj WIFI, teda iba zamenia WIFI čip a zamenia ho za čip s 3G a WIFI.

Marketing Apple je zameraný nato, aby ich produkty zjavne pôsobili, že ponúkajú niečo viac ako konkurencia teda 3G čip by poskytol túto výhodu a cena môže zostať vysoká vďaka diferenciácií.

Inak niekde som čítal, že Apple podpísal zmluvu na dodávku 15 palcových OLED displejov, je možné, že dajú do MBP OLED displeje, ale zdá sa mi to trochu skoro, možno až na jeseň.

MarcelM
    Účastník (Participant)

Prečo by inak v poslednom čase najalo Apple asi 100 odborníkov na návrh čipov je to možno len moja predstava, ale ved o 2 týždne uvidíme :)

A čip iba hardvérovo umožňuje spracúvať a vytvárať signály, nepríma ani ich nevysiela teda čip môže byť kľudne rovnaký. Je to skoro to isté ako keď porovnáš výstup s Notebooku a MP3 oba sa dajú dať na veľké repráky aj na sluchátka :)

mayoxy
    Účastník (Participant)

zaklad celeho eventu / konferencie je firmware 3.0 pre iphone :) (aspon pre mna)

MarcelM
    Účastník (Participant)

Aj pre mňa len čakám ako sa to vyvinie s tým všetkým, členením aplikácií podla veku užívateľa. Vyhľadávanie v iPhone. Ulachčujú aj vývoj vdaka tomu, že skoro všetko, už je od nich spracované už sa iba implementuje. Rozmýšľam aj nad new displejom v iPhone 2009 či nedajú OLED.

mayoxy
    Účastník (Participant)

neviem preco ale ja stale dufam ze oni tam ten patent s tymi slnecnymi kolektormi daju do toho displaya :/

Frankie
    Moderátor

Ja len taku zaujimavost: Neviem ci viete, ze o novych chystanych produktoch ako takych v Apply vie iba nieco vyse 100 ludi z celkovo vyse 7000 zamestancov. Tam kazdy tym dostane ulohu nech urobi toto alebo hento, ale nevie na co to bude sluzit, resp. do akeho produktu to bude pouzite. Na tom je postavena cela fylozofia Applu a Steva Jobsa. Vsetko je tam tajene do poslednej chvile. Pravdaze su aj vynimky, ale tie sa tykaju skor softveru.

Z knihy: Jak mysli Steve Jobs

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 21 až 27 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.