Další Apple keynote za 3 týdny

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X Další Apple keynote za 3 týdny

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    pepa007
    Účastník (Participant)

v pondělí 8. června v 19 hod našeho času. speaker Phil Schiller. už se těším. Vaše tipy na nový výrobky?

Pokud vím vypadá to na novej iPhone, Snow Leopard (?) a možná i 10″ TouchBook.

zero0x
    Účastník (Participant)

Prdlais ziadny TouchBook nebude :) Snow Leopard dufam, ze pride a novy iPhone by potesil :)

mayoxy
    Účastník (Participant)

hlavne sa tesim na iphone 3.0 FW. Pokial nebude mat nejake dolezite zmeny novy iphone, tak ostanem pri iphone 3G. Ostatne je vo hviezdach a nerealne na vydanie.

zero0x
    Účastník (Participant)

No ja cakam, ze donho daju nejake silnejsie CPU a tak :)

mayoxy
    Účastník (Participant)

zero0x: niekde som cital ze CPU ma byt 2x rychlejsie a 2x viac ramky. a 3,2 MPX fotak a ze dizajn ma byt na chlp presne rovnaky ako je iphone 3G, aj hrubka. dalej o jeden senzor viac ten magnetometer ci co.

EdDy
    Účastník (Participant)

no takto … ja som čítal že 3G má 400 mhz, 126 ram a novy ma mat 600 a 256 …. a ten magentometer, a kompas … nejako ma to nebere :)

Frankie
    Moderátor

A co tak nejaky novy iPod? Myslim uplne novy, nie novu verziu uz existujuceho. Alebo novy Cinema Display? :D.

mayoxy
    Účastník (Participant)

eddy: ved to.. pokial nebude mat novy iphone ten patent co ma apple ze ma solarne clanky v display.. alebo aspon hoc co ine na rapidne zvysenie baterie , tak ostavam pri iphone 3G

zero0x
    Účastník (Participant)

Apple nema dovod robit „uplne novy“ iPod, vsetko uz ma :) A „Cinema Display“ vysiel len teraz na jesen.

EdDy
    Účastník (Participant)

no áno …. okrem tej baterky tam toho vela nie je … dobre, tak bude rýchlejší, ajtak je tento najrýchlejší ;) … tá baterka možno :)

A to ber tak, že ja zostzávam pri 2G ! :D

Frankie
    Moderátor

Alebo herna konzola :D ale to je asi len sci-fi

pepa007
    Účastník (Participant)

tak herná konzola by byla pecka, o tom už jsme tady před nějakou dobou mluvili. při představě prodeje her přes appstore by stevovi výrobci games utrhali ruce a myslím že by apple shrábl možná docela solidní kus trhu. přijde mi že v propagaci nových macbooků furt vykládali jak jsou skvělý i na hry, takže možná se jim to v hlavách honí.

navíc by tím mohli spláchnout i tu Apple TV, která takhle samostatně není bůhví jakej trhák.

já bych ještě oživil svůj tajný tip na iPhone Nano – iPhone v „krabičce“ iPodu Nano. A pořád čekám na ty MacBooky v plné barevné škále jako iPody Nano – to by byl trhák :-) ale čekal bych ho spíš na podzim do „back-to-school“ sezony…

MarcelM
    Účastník (Participant)

Podla mňa dajú do Macbookou a Macbookou Pro 3G čipy, aby sa tam dali dať SIM-karty a mohli sa predávať macbooky u operátorov ako akciové notebooky spolu s dátovým paušálom :)

Hurfo
    Účastník (Participant)

A ja si myslim ze predstavia novu platformu a vratia sa k PowerPC a budu tam 2x procak z PS3. Tym padom to bude aj kombinovane s hernou konzolou a zaroven predstavia novu znacku SonyApple alebo SonyMacintosh

Rass
    Zablokovaný

teraz alebo na jesen pribudnu dalsie farby na shuffle

Frankie
    Moderátor

alebo nova mighty mouse

zero0x
    Účastník (Participant)

LOL to by bolo dost cool keby do MB dali 3g cip :D ale je to blbost :)

Frankie
    Moderátor

Mohli by dat 3G cip do mighty mouse a by bol pokoj… :D

zero0x
    Účastník (Participant)

hm nestaci ti 3g cip v remote?

Frankie
    Moderátor

No to by mohol byt iPhone Shuffle, nahodne ti vybere komu zavolas…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.