- Toto téma obsahuje 26 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Tipy, triky, modding v Mac OS X › Další Apple keynote za 3 týdny
v pondělí 8. června v 19 hod našeho času. speaker Phil Schiller. už se těším. Vaše tipy na nový výrobky?
Pokud vím vypadá to na novej iPhone, Snow Leopard (?) a možná i 10″ TouchBook.
Prdlais ziadny TouchBook nebude :) Snow Leopard dufam, ze pride a novy iPhone by potesil :)
hlavne sa tesim na iphone 3.0 FW. Pokial nebude mat nejake dolezite zmeny novy iphone, tak ostanem pri iphone 3G. Ostatne je vo hviezdach a nerealne na vydanie.
No ja cakam, ze donho daju nejake silnejsie CPU a tak :)
zero0x: niekde som cital ze CPU ma byt 2x rychlejsie a 2x viac ramky. a 3,2 MPX fotak a ze dizajn ma byt na chlp presne rovnaky ako je iphone 3G, aj hrubka. dalej o jeden senzor viac ten magnetometer ci co.
no takto … ja som čítal že 3G má 400 mhz, 126 ram a novy ma mat 600 a 256 …. a ten magentometer, a kompas … nejako ma to nebere :)
A co tak nejaky novy iPod? Myslim uplne novy, nie novu verziu uz existujuceho. Alebo novy Cinema Display? :D.
eddy: ved to.. pokial nebude mat novy iphone ten patent co ma apple ze ma solarne clanky v display.. alebo aspon hoc co ine na rapidne zvysenie baterie , tak ostavam pri iphone 3G
Apple nema dovod robit „uplne novy“ iPod, vsetko uz ma :) A „Cinema Display“ vysiel len teraz na jesen.
no áno …. okrem tej baterky tam toho vela nie je … dobre, tak bude rýchlejší, ajtak je tento najrýchlejší ;) … tá baterka možno :)
A to ber tak, že ja zostzávam pri 2G ! :D
Alebo herna konzola :D ale to je asi len sci-fi
tak herná konzola by byla pecka, o tom už jsme tady před nějakou dobou mluvili. při představě prodeje her přes appstore by stevovi výrobci games utrhali ruce a myslím že by apple shrábl možná docela solidní kus trhu. přijde mi že v propagaci nových macbooků furt vykládali jak jsou skvělý i na hry, takže možná se jim to v hlavách honí.
navíc by tím mohli spláchnout i tu Apple TV, která takhle samostatně není bůhví jakej trhák.
já bych ještě oživil svůj tajný tip na iPhone Nano – iPhone v „krabičce“ iPodu Nano. A pořád čekám na ty MacBooky v plné barevné škále jako iPody Nano – to by byl trhák :-) ale čekal bych ho spíš na podzim do „back-to-school“ sezony…
Podla mňa dajú do Macbookou a Macbookou Pro 3G čipy, aby sa tam dali dať SIM-karty a mohli sa predávať macbooky u operátorov ako akciové notebooky spolu s dátovým paušálom :)
A ja si myslim ze predstavia novu platformu a vratia sa k PowerPC a budu tam 2x procak z PS3. Tym padom to bude aj kombinovane s hernou konzolou a zaroven predstavia novu znacku SonyApple alebo SonyMacintosh
teraz alebo na jesen pribudnu dalsie farby na shuffle
alebo nova mighty mouse
LOL to by bolo dost cool keby do MB dali 3g cip :D ale je to blbost :)
Mohli by dat 3G cip do mighty mouse a by bol pokoj… :D
hm nestaci ti 3g cip v remote?
No to by mohol byt iPhone Shuffle, nahodne ti vybere komu zavolas…