CS2 a CS3 naraz vo verzii 10.6.3

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software CS2 a CS3 naraz vo verzii 10.6.3

• Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 15 years od Alena.
Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Alena
    Účastník (Participant)

Vedeli by ste mi prosim niekto poradit, ako sa da rozchodit naraz CS2 aj CS3 v systeme 10.6.3? Ked nainstalujem CS2, vsetko ide bez problemov, ked nainstalujem aj CS3, tak Indesign 2 uz nejde. Vyhodi sa tabulka „Prispusobeni softweru“ chce zas seriove cislo, ale to ktore mam, mi nechce zobrat. (Photoshop bezi normalne aj CS2 aj CS3).
    V robote mam starsi system a tam bezi CS2 aj CS3 naraz bez problemov…
    Dakujem za hociaku radu!

dex
    Účastník (Participant)

No, neviem veru, napadá mi iba druhý neadmin účet a nainštalovanie iba pre konkrétneho užívateľa. Adobe installer to ale asi nedovolí… neviem. Sorry ;)

Alena
    Účastník (Participant)

Vdaka za odpoved. Skusala som to aj tak, ze som si vytvorila noveho uzivatela, a naistalovala som to pod nim. Teda neviem ci spravne… som si vytvorila noveho a ked som bola pod nim prihlasena, tak som instalovala. Da sa niekde aj navolit, ze instalujem IBA pre toho jedneho uzivatela?

dex
    Účastník (Participant)

Áno, pri niektorých programoch alebo rozšíreniach. Preto má každý užívateľ aj vlastný priečinok „Applications“. Akurát, že z hlavy nepoviem, ako to dosiahnúť ;) Obávam sa ale, že Adobe lezie až do útrob systému, takže neviem, či je možné inštalovať ho špecificky pre jedného. Pokiaľ by to možné bolo, problém by bol vyriešený, každá verzia by mohla bežať na osobitnom účte. Idem to vyskúšať.

Alena
    Účastník (Participant)

No ved prave ze som si myslela, ze kazdy uzviatel ma vlastny priecnok Applications, ale ked som najprv nainstalovala CS2 pod administratorom a potom vytvorila noveho uzivatela a mrkla do aplikacii, tak som tam uz videla aj tu CS2.
    Volala som aj do swp na podporu, tam mi nieco poradili, ale velmi som mu nerozumela. Ze nejku zlozku, ktora je v LIBRARY-Applications Support – Adobe…. mam skopirovat, potom nainstalovat CS3 a tu druhu premenovat. Ta zlozka sa ma nejako volat Typsscpt (do kelu, mi to 3x opakoval, i tak sm mu nerozumela), ale nic ani podobne som tam nenasla.

dex
    Účastník (Participant)

To dáva zmysel. Celú zložku Adobe v Application support premenuj, ono ti vytvorí novú. Mala by to byť táto: HD -> Library -> Application support -> Adobe -> TypeSupport. V nej sa nachádza ďalšia zložka konkrétna pre verziu Photoshopu. Skús teda premenovať TypeSupport, nech ti vytvorí nový.

Potom, to už je iba hypotéza, by si mohla vrátiť CS2 zložku z pôvodného TypeSupportu do nového TypeSupportu k CS3. Tak, aby v novo vytvorenom TypeSupporte boli aj CS2, aj CS3. Neviem, či to vôbec pôjde, ale za pokus to stojí ;)

Alena
    Účastník (Participant)

Dex, dakujem za radu!
    Vyskusam to. Zas obidve CS odinstalujem. Nainstalujem CS2, TypeSupport premenujem, potom nainstalujem CS3, Vytvori sa dalsi Typesupport a vsetko z toho premenovaneho presuniem do toho noveho, co vytvori CS3? Snad som to spravne pochopila :o)

dex
    Účastník (Participant)

Správne, ibaže neviem, ako sa to bude správať. Dúfajme :) Nemal som ešte nikdy podobný problém :D Najmä nie s CS od Adobe ;)

V každom prípade veľa zdaru, beztak prejavuješ neskutočne veľa odhodlania, ja by som sa na to vykašľal :D

Alena
    Účastník (Participant)

Uz mi to funguje! Po tyzdni instalovania a odinstalovavania to konecne ide.
    Este raz, dakujem Dex za dobru radu :)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.