Crossover a MS Office 2007

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Crossover a MS Office 2007

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    konig
    Účastník (Participant)

Pokusam sa na iMac s OS Tiger nainstalovat cez Crossover 8 Microsoft Office 2007. Instalacia mi vsak sustavne zlahava v rovnakom bode. Najskor sa bez problemov nainstaluju fonty, .Net Framework a ostatne potrebne veci. Ked ale zacne prebiehat samotna instalacia Office po zadani serioveho cisla a jeho overeni (je v poriadku) instalacia vzdy zlaha. Pokusal som sa menit aj instalacne media, ziadna zmena, aj viac verzii MS Office (Standard, Plus…). Pritom cez Crossover v pohode nainstalujem akykolvek, aj nepodporovany softver, takze v Crossoveri chybu nemam. Nevie niekto co s tym (neprosim o rady typu NeoOffice je najlepsi-ano, ale obcas potrebujem otvorit zlozitejsi dokument a s nim si Neo neporadi)?

renad
    Účastník (Participant)

http://www.codeweavers.com/compatibility/search?name=microsoft+office&search=app

má to len „bronzovú medailu“ …. radšej si daj overené 2003-ky

konig
    Účastník (Participant)

Hm, len si nainstalujem Compatibility Pack aby som vedel otvorit aj 2007ckove dokumenty. Idem kdesi vyhrabat instalacku 2003 a skusim.

konig
    Účastník (Participant)

Tak bohuzial, zasa instalacia zlyhala v polovici. Chyba musi byt niekde v macovi, ale neviem kde, mam s tym valmi male skusenosti.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.