convecter

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    decer07
    Účastník (Participant)

zdravim neviete mi poradit nejaky rychly a dobry convecter na ipod touch na filmy ? mam videora ipod convecter ale ten formatu je vyse 1,5hod a output je este vacsi alebo nedaju sa niekde stiahnut uz preformatovane filmy ?
    dakujem vam

bawy
    Moderátor
    baltazar
    Účastník (Participant)
    decer07
    Účastník (Participant)

bawy, baltazar diky moc

decer07
    Účastník (Participant)

okey v tomto s tebou suhlasim aj mne sa uz stalo ze so msa na nieco spytal a bolo to uz na fore to berem a taktiez nemam rad pubertacke prejavy a jasne a strucne ked niekto nevie povedat co potrebuje .. ja som reagoval na tvoju kritiku mien..moj nazor kazdy sa nazve jak ce aj keby mal cicka 932.. ako pride mi to divne ok ale ak clovek bude normalny,vie poradit a sprava sa tak ako ma myslim ze to je ok.. no discrimination

danocoys
    Účastník (Participant)

preco zhanat kadejaky „konverter“ ked na fajne skonvertovanie videa posluzi QuickTime.. mozes exportovat pre iPhod, iPhone atd…

to Hasan: vcelku ta chapem, mna tiez dakedy riadne vytocia ked tu pridu s riadnou kravinou.. kazdopadne sa treba zmierit s faktom, ze Apple uz roky nie je domenou pre IT fanusikov a ludi co skratka maju nato.. ale s nastupom lacnych MAC-ov a iPodov – hlavne touch- .. je narast Apple uzivatelov dost velky, nuz a nie kazdy si chce pozerat vsetky fora a hladat kade tade. Ale s tym ani ty ani ja nic nespravime.. hold smola

Edit: mne sa najivac pacilo forum mujmac.cz.. ked osm zaicnal s MAC-om tak tam maju kolonku ze – Začínající se ptají – mozno by sa to oplatilo casom zriadit aj tu.

decer07
    Účastník (Participant)

a jak cez QT ? dik

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

No hlavne potrebujes Quick Time X ktory je sucastou Snow Leoparda. alebo Quick Time 7 PRO ktory je plateny a funguje na vsetkych Mac OS verziach pripadne aj na windowsoch.

Takze ak nemas Snow Leo tak vrelo odporucam uz spominany HandBrake.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.