Cista instalacia Mac OS X 10.6 – Services

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Cista instalacia Mac OS X 10.6 – Services

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    mrzo
    Účastník (Participant)

Vie mi niekto vysvetlit ako sa mohli dostat v cistej instalacii, na uplne novom disku do Services veci ako Open in Tofu, Upload with Transmit, Scan with ClamXav a pod? Tieto aplikacie v zivote na tomto systeme neboli ani len nakopirovane nieto este spustene… Sem tam pripajam stary systemovy disk, aby som dokopiroval este nieco co som zabudol, ale tak snad si system iniciativne nic sam od seba neinstaluje z neho…

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

no praveze ak su tie aplikacie na tom druhom disku tak system o nich „nejako“vie a preto to tam vidis.
    tiez som bol prekvapeny ked som to videl prvy raz.

mrzo
    Účastník (Participant)

Hmm riadna divocina… Este by som to chapal, keby som ich z neho pustal alebo tak… Pride mi to divne ze si to doinstaluje bez mojho vedomia a uplne zbytocne to potom zobrazuje v kontextovych menu ked tie aplikacie nie su nainstalovane. Stalo sa mi ked som mal pripojeny ten disk, ze som isiel na nejaku stranku, ktora vyzadovala font, ktory na novom system nie je nainstalovany a system mi ponukol, ze na tom druhom disku je, ze ci ho moze doinstalovat – uz to ma prekvapilo, ze si je vedomi, konkretnych fontov na nejakom USB disku, ale povedal som si Spotlight index, dal som nie a neriesil som – ponukol, odmietol som, to je korektne ale takto si na drzovku doinstalovat servisy cudzich aplikacii… fuj :-)

Este to najst kde to je a zbavit sa toho…

mrzo
    Účastník (Participant)

OK Mac OS je trosku inteligentnejsi ako som si myslel :-) – services sa vytvaraju zo vsetkych dostupnych aplikacii pri kazdom logine, takze stacilo logout/login na odstranenie. Zrejme som mal ten disk pripojeny pri nejakom logine do systemu a tak tam popridavalo aj z neho aplikacie.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.