Ceski operatori zverejnili ceny za Iphone 5

Domov Diskusné Fóra Ostatné Ceski operatori zverejnili ceny za Iphone 5

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    YoImNewHere
    Účastník

myslite, ze sa mozeme dockat sum aj u slovenskych operatov este dnes?

http://jablickar.cz/ceny-iphone-5-v-cr/

Jozef Remen
    Účastník

Nie.

Este premyslaju, ako nas co najviac ozbijat. V CR sa s tym neseru, tam im prejde vsetko, tie ceny su vyssie o 30 % nez budu u nas (ostatne, v CR klasika). Samozrejme, neratam do toho nutnost brutalne predrazeneho pausalu.

Uvidime, ja ho snad dostanem za dobru zlavu, kto ma zaujem o 4S 32 GB, ako nove, s foliou, Orange neblok? :)

mmhardky
    Účastník

Farba?

Inak dufam, ze Orange bude mat bielu 64GB verziu!

V Rakusku to inak u Orange zatial vyzera na 679,- za neblokovanu 16GB ciernu verziu. Zatial objednavka mozna len pre stalych zakaznikov, dodacia lehota 2 – 6 tyzdnov. Iny v ponuke zatial nemaju.

Jozef Remen
    Účastník

Farba je cierna, biela sa mi zda sterilna a priteplena :)

Na 5tke bielej aspon ten zadny kryt vyzera pekne, to hej, ale predok, to je furt jak jarmocny gyc. Nemozem si pomoct, ale dokym nebude technologia schopna vyrobit biely displej vo vypnutom stave, tak ta cierna na bielej bude posobit strasne neprirodzene.

Na ciernej verzii sa mi paci ta jednoliata elegancia, cistota dizajnu kazdym kuskom. Jedna skoda, ze nevieme, ako ofarbit kov ako celok, nielen galvanizovanim zvrchu.

JFK.
    Účastník

Kupuješ čiernu aj 5ku Jozef Remen?

mmhardky
    Účastník

Hm. No vo mne zasa ta biela evokuje ten „pravy“ iPod a spomienky. Bol som sklamany ked ho prestali robit v bielej, toto je taky pekny navrat. Mal som dlhodobo cierny iP4, 4S som zobral biele a akosi uz neviem inak :)

Plus pri iP5 s mi v bielej verzii pacia tie hrany vylestene az „na zrkadlo“.

Jozef Remen
    Účastník

JFK: no rad by som ale to zalezi od ceny aku nasadi pomaranc a co mi ponukne :).

Rad bych siel do 64 Giga ale minule mali 4S len 16 a 32, telekom zas len 16 a 64.

A teda ta moja 32ka je uz plna po okraj a to tam mam len 16 GB muziky, skoro ziadne video. Jo a 3 obrazovky aplikacii, co nie je vela

madaraszko
    Účastník

to Jozef Remen
    a aku cenu si predstavujes pri tom 4S? Prosim do mailu martin.madarasz@me.com

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.