Bootcamp problem

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Bootcamp problem

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    MatrixXx
    Účastník (Participant)

Zdravim chcem si nainstalovat Windows 7 do Bootcampu ale vzdy mi to vyhodi tuto chybu:

Nie je možné vytvoriť partíciu na disku, pretože niektoré súbory nie je možné presunúť.
    Zálohujte disk a použite diskovú utilitu na jeho naformátovanie ako jediného oddielu s formátom Mac OS Extended (Journaled). Obnovte informácie na disku a skúste znovu použiť Sprievodcu Boot Camp.

disk som zalohoval ale ako mam pre boha naformatovat HDD ked tam mam nainstalovany OS X a ani samotna utilita mi nedovoli to spravit? Skusal som aj disk rozdelit na particie cez Idskovu utilitu ale ani to mi nejde…
    Prosim pomoc

stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

Reinstall systemu…

christopher
    Účastník (Participant)

Toto robilo aj mne. Ja som to vyriešil tak, že som spustil Disk utility (z inštalačného DVD, ale vo Vašom prípade asi tá Recovery partícia) a spustil som v tej kolonke First Aid Verify Disk a následne Repair Disk. Potom to vždy fungovalo.

MatrixXx
    Účastník (Participant)

no, a to spravim ako ked nemam disc

christopher
    Účastník (Participant)

Ako hovorím, keď máte OS X Lion či Mountain Lion tak viete pri štarte spustiť Recovery partíciu (počas štartu držíte Alt). Ak máte Snow Leopard a nižšie tak Vám žiaľ neviem poradiť…

stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

MatrixXx napis na mail v profile….

MatrixXx
    Účastník (Participant)

tak uz to mam pri starte som drzal CMD+R co mi spustilo recovery konzolu kde som mal moznosti reinstall, doskova utilita a podobne…dik vsetkym za pomoc

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.