Bootcamp problem

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Bootcamp problem

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    mrcoffe
    Účastník

Cus lidi,

mam takový problém asi pred rokem sem si koupil MAC a vsecko v pohodě, naistaloval sem si po par mesicich Windous cez bootcamp (xp sp 32 bit). no a vsechno slapalo ok, no jedno utakhle sem se zakoukal do hry, Mass effect 2 a vesele sem si ho nainstaloval a zacal hrat. Po dvou dnech se mi windous neuveritelne zacal sekat, CPU silelo, zjistil sem ze hry od slavneho biowaru neumej pracovat s duálním procesorem takze pracuje jen jeden a cele se to proste posere, anooo byl sem stastnej. Takze sem se rozhodl zrusit windous p pár pokusech jak tento problém eliminovat, protoze me nebavilo cekat 5 minut na start up W. tudíz sem zrusil windous cast disku a nechal sem i jen mac. No jenze zjistil sem ze ty W. potřebuju, takze sem se rozhodl opet je nainstalovat. takze sem si sehnal w7 a zkusil je nainstalovat. Nejdřív mi nesel rozdělit disc, to sem vyřešil nákým zformátováním a přepsáním,, přeinstalováním os a tak. stahl sem vsechno znova, aktualizace a tak dále. No rozdelím disc na dve cásti, dokonce se mi ojeví disc s názvem bootcamp i na ploše, pak kliknu na start installation a nic se nedeje, píše mi ze do mechaniky musím vložit CD/DVD a pockat pár sekund, oka rekl sem si mala chybicka vyndal sem DVD s W7 a vlozil, pockal nez se nahraje, dal opet start install. a zase nic to same. takhle sem to parkrat zkusil a proste to nešlo. Bootcamp nerozpozná to cd. tak sem cvicne stahl W Xp SP 3 a zkusil sem to vypalit, taky nic, prinesl sm si od kamose jeho windousy a nic. stejnej problém, muze mi nekdo poradit proc to nejde?

raul
    Moderátor

Ak instalujes win7, skus proste vlozit install cd/dvd, pri starte macu (s malymi pismenami :)) drz alt, vyber, aby bootovalo z cd/dvd a skus to nainstalovat tak – na miesto instalacie vyberies partciu bootcamp…

mrcoffe
    Účastník

to už sem take zkusil, jinak pri startu macu se mi neobjevují mala pismena, ale seda obrazovka kde si selectuju hadr, ale uz jsem to zkoušel. Jo a ted se mi pri startu objevuje mala ikonka, kde se mi obejeví vzdycky taková mala ikonka zemekoule, nevíte cim to je?:D
    No jak ríkám zkoušel jsem to ale kdyz podrzím alt vubec se mi nenačte to cdcko. Cekal sem uz i 5 minut a stejne se nenačte:(

raul
    Moderátor

tak to vyzera na problem mechaniky… Ked si prihlaseny v os x a vlozis to cd, vidis ho, reps vies po nom prechadzat atd? Lebo mozno mas pokazenu mechaniku… Este som sa nestretol s tym, ze by os x nenacital cd/dvd…

raviola
    Účastník

Mas po ruke externu usb mechaniku? Ak ano skus nabootovat win z nej. Alebo vloz Install DVD Mac OS X do mac mechaniky a ked ani toto nenabootuje tak je mechanika v cudu…

mrcoffe
    Účastník

takze sem to zkusil podle vašich rad, kdyz vlozím jine CD/DVD tak je to v poho tudiz bude asi problém v tom vypálení, :) zkusím to nabootovat pres ipod pujde to?

raviola
    Účastník

Co chces bootovat z ipodu windows? A ako donho chces dostat instalacku win?:)). Co ja viem tak Win vista a seven idu bootovat aj z usb kluca ale treba to vytvorit vo wine cez CMD.

brano L.
    Účastník

Ja mám tento problém tiež, riešil som to pár týždňov, ale už som sa vzdal. Na fórach som sa dočítal, že problém nie je vo vypálení disku, ale v tom, že Snow Leopard má problém s bootovaním a bootcampom. Potvrdilo sa mi to – cez Leoparda bez problémov nabootujem. Ešte som teda neskúšal, či to 10.6.3 vyriešilo… Medzitým som ale začal používať Parallels a takto mi to aj vyhovuje…

mrcoffe
    Účastník

No ja instalačku mám, na sedmicky a na Xp sem s ito stahl, a u me v leopardovi nebude problém mám totiz 10.5:D takze Black

a jak se to vytváří v tom CMD? nikdy sem to nedělal:))

raviola
    Účastník

Jednoduchsie to uz ani nejde : http://www.techmixer.com/install-windows-vista-from-bootable-usb-flash-memory-drive/

Funguje to iba pre win vista a seven. XP ma zlozitejsi postup:))

mrcoffe
    Účastník

a jaký je postup na ty xpcka? tp bych rád vedel, nebo nejlepe na ty 7 :))
    je v tom rozdíl

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.