Blokovany iPhone 4

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Sauron3
    Účastník (Participant)

ahojte chcel by som sa spýtať keď som si z USA kúpil iPhone (blokovany) a chcem ho používať doma na sj nebude v tom problém? JB má chcel som to skúsiť tu ale nemám microsim musím si ju zaobstarať z orangu. Predajca mi vravel že keď ho chcem používať je potrebné ísť za mojim operátorom ale kedže mám jb už to nutne niekedy či áno?

artim808
    Účastník (Participant)

Staci ti vystrihnut simku do rozmerov micro sim. Ja to tak mam a funguje to. iPhone mam tiez z USA ale bez kontraktu cize neblokovany.

tomas289
    Účastník (Participant)

zdravim. za cca dva tyzdne idem do usa aj kanady. neviete ci ked v apple store napr. v toronte kupim iphone without contract- bude fungovat na slovensku, ak do neho dam micro sim z t-mobile? diki

termix
    Účastník (Participant)

tomas289: Mal by.

monicqa
    Účastník (Participant)

najskor treba urobit unlock, jb nie je to iste.

Sauron3
    Účastník (Participant)

No a unlock ako? Lebo ten predajca mi hovoril že iPhone čo kupujem je výlučne pre at&tja som ho bral bez kontraktu tak neviem no aj simka at&tja bola vo vnútri iphonu

Benne
    Účastník (Participant)

Artim808 kde v usa si kupil iphone 4, ktory neni blokovany na slovenskych operatorov ? Dik.

zero0x
    Účastník (Participant)

Aj ja chcem vediet

odklizec
    Účastník (Participant)
    Benne
    Účastník (Participant)

mna nezaujima dodatocny odblok, ja sa pytam, kde v USA kupil odblokovany iP4. Pise,ze ho ma bez kontraktu,cize neblokovany, napriek tomu, ze by mal byt blokovany aj bez kontraktu… V USA blokuju vsetky iP4 co viem, preto som sa ho to pytal. Dodatocny odblok nechcem, nechcem JB, nechcem odblok ;)

Sauron3
    Účastník (Participant)

No asi to urobilo a ohľadom tej SIM no moja karta čo mám má taky veľký čip ako je cela micro SIM no skoro taký veľký myslíte žeby to šlo ostrihat bez poškodenia? Ako v poho znicim znicim aj tak my je teraz nanic

A áno mas pravdu v USA aj čo ja viem tak sú serky pohony blokovane aj ja ho mám bez kontraktu a predsa je blokovany iba na at&t tak neviem odkiaľ ho môže mat

artim808
    Účastník (Participant)

Pytal som sa prijamo v Apple na predajni ak kupim iPhone 4 bez kontraktu ci je odblokovany a ci funguje aj v europe. Odpovedali mi ze kedze je bez kontraktu tak je odblokovany pre vsetky siete a ze bez problemov funguje aj v europe. Ak je kupeny bez kontraktu nemaju nijake pravo ho blokovat. Je to tvoj majetok nijako niesi viazany ziadnou zmluvou a mozes si tam dat taku kartu aka sa tebe paci…

Xfire
    Účastník (Participant)

ja som ostrihol a pohode… tu mas template na vyrobu microsimky http://www.buy-microsim.com/pub/How%20to%20make%20MicroSIM%20-%20EN.pdf

a tu mas video instruktaz: http://www.youtube.com/watch?v=6B0G_qjebJY

Sauron3
    Účastník (Participant)

Ďakujem no uvidíme ale ako som vravel moja simka má akýsi vecsi čip neviem či to bude fungovať asi to bude nejaký starý typ už ju mám asi 5-6 rokov urcite to nieje taká istá simka ako na tom vydeu nemá od nej ďaleko ale odlišné su

nosepress
    Účastník (Participant)

@ artim 808

ty si ho kupil normalne v usa neblokovany v apple???.. lebo ja som sa na to pytal a v apple v usa sa neda kupit neblokovany…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.