Biely iphone 5 16 GB v Telekome

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Biely iphone 5 16 GB v Telekome

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    vlastr
    Účastník

Ahojte. Neviete niekto kedy by sa mohla objaviť biela varianta 16 gigoveho iphonu 5? V telekome mi na to nevedeli dat odpoved, tak ci sa nahodou niekto nenajde kto by mi vedel povedat nieco viac…

dubak
    Účastník

nechcem byt hnusny, ale ako to podla teba ma tu niekto vediet? toto nie je forum telekomu…ja tiez zatial marne cakam na ich odpoved..inak tu mas uz o tom rozbehnutu temu https://www.macblog.sk/forum/discussion/34332/47/iphone-5-diskusia-skusenosti-postrehy/#Item_11

s.janicsekova
    Účastník

Ahojte dnes som si kupila 16gb biely iPhone 5 v telekome v auparku. A zajtra idem pre cierny 32gb. Maju ho v externom sklade!!!

vlastr
    Účastník

dubak: prave pre takychto ako je tuto pani alebo slecna janicsekova bola urcena moja tema. pocul som ze uz par ludi dostalo biele iphony a tak som sa chcel dozvediet ci je to tak. a pozri netrvalo dlho a dostal som odpoved… takze hnusny si nebol ale sam vidis ze su rozny ludia co maju rozne info a za opytanie resp. napisanie naozaj nic nedas :)

no tak na tie biele sa tesim… je dobre ze ich uz pomalicky maju. ja si pockam este na vianocnu ponuku telekomu ci tam nieco nevykuzlia a pak by som chcel spravit „lov“ na bielu 16tku :) dakujem za info

s.janicsekova
    Účastník

Rada som pomohla. Aj ja som nanho velmi dlho cakala a povodne som chcela cierny ale nemali. Bola som tam minuly stvrtok sa opytat a povedali, ze maju im prijst niake kusy tento piatok. Ale dnes poobede mi pani volala, ze maju 16gb ale len biele uz zostali. Ostatne si porozdelovali(neviem ci pre vyssich ludi alebo personal). Ale 32gb maju normalne na centralnom sklade. Tie asi nikto nechce. Lebo to mi povedala aj minuly stvrtok ze maju. Ale jeden uz mam rezervovany a zajtra si idem prenho.
    A este chcem podotknut, ze dnes mali vypadok softveru takze mi nemohla spravit nano sim kartu, takze si idem prenu zajtra. Mohli mi ju orezat aj v Apple obchode ale pocula som ze to vyrazne spomaluje telefon ked nieje original. Takze ja racej vydrzim do zajtra.

Vsetkym odkazujem, ze viem ze je cakanie na novy iPhone 5 zdlhave a unavujuce, ale rozhodne sa oplati pockat je naozaj krasny.

vlastr
    Účastník

s.janicsekova: ja to zase neberiem tak tragicky ze by som unavne cakal. ja sa nikam neponahlam, ked biele mat nebudu tak si pockam dokedy ich mat budu. brat ma od vcera ciernu 5 32 gigovu a nic v zlom ale obavam sa ze na tom kovovom oramovani bude vidiet kazdy skrabancek kedze je to ciernej farby. biela na tom bude urcite lepsie aj ked nevravim ze o moc. chcem jedine biely a budem cakat dovtedy kym sa mi nejaky neujde :). kazdopadne dakujem za cenne rady a skusenosti. moja tema splnila ucel kedze uz vidim, ze uz teraz sa biele celkom predavaju…

vlastr
    Účastník

Vidim ze sem tam sa mihne info o bielom iphone 5 z telekomu. Vie mi niekto dat info ci ich maju viac na skladoch alebo sa biely vyskytuje skor vynimocne? Samozrejme myslim to tak, ze ked su sklady ako tak naplnene novymi varkami iphonov. Viem, ze skladove zasoby dlho plne nevydrzia :)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.