batéria zo 100% na 99% amenej počas pripojenia a zelenej diody

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software batéria zo 100% na 99% amenej počas pripojenia a zelenej diody

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Applenoob
    Účastník (Participant)

V poslednom čase sa mi stáva, že aj pod prúdom strácam energiu. Mám mac na 100% a keď ho uspím a znovu zobudím tak tam nie je 100% ale 99% a menej.

Už som resetoval smc aj pramku nekoľko krát a tiež som cleen reinštaloval OS .
    Tiež som skúsil kalibráciu aj keď na môj model 2012 by sa kalibrácia nemala používať. Mám mb pro 13 s i5 a 8giga ramky.

A to ani neriešim večný screentearing a mrznutie systému ak spustím viac appiek.

Je strata energie pod prúdom normálna?

shadower
    Účastník (Participant)

no lebo ono to netlaci stale …
    nastuduj si nieco o nabijani v apple macbookoch a uvidis :)
    mne sa tiez obcas stane ze ked je dlhsie v sieti a uspati tak sa zobudi s 99
    na baterku ti vydrzi tak ako ma ?

Applenoob
    Účastník (Participant)

bez netu vydrží tak 10 – 11 h
    s netom 7 -8 h
    youtube 4-5

haluška ešte je že hybernácia alebo safe sleep sa mi zapína len v napájaní

????
    Účastník (Participant)

uplne normalna vec, tym sa nezatazuj. bezne sa mozes stretnut s tym ze mas notebook na nabijacke, baterka ma 95% a nenabija, je to kvoli setreniu akumulatora, vyplyva to z jeho vlastnosti. tak ci tak, tych 5% ti vela neda

Rychlik
    Účastník (Participant)

bateria sa v notebookoch vybija dokonca aj pri vytiahnuti z notebooku… je to kvoli seriovo-paralelnom zapojeni vo vnutri baterie – aby sa dosiahla velka kapacita a pritom velka voltaz… to ze ti ju nedobija za kazde percento ktore klesne mozes byt skor rad pretoze ti to setri bateriu…

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.