AutoCAD 2011- nechce sa spustiť

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software AutoCAD 2011- nechce sa spustiť

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Pepek
    Účastník

Dobrý deň ! Prosím Vás neviete niekto poradiť ohladne spustenia AutoCAD 2011 na MacBook Pro 13 s procesorom 2,4 (úplne nový). Po nainštalovaní trial verzie, ktorá prebehla absolutne bez problemov, keď ju chcem spustiť tak mi ikona v docku poskakuje ale AutoCAD sa nespusti a app sa vypne. Neviete poradiť či netreba ešte niečo doinštalovať ? Ďakujem

mahomo
    Účastník

skus odinstalovat a opaetovne nainstalovat :D a niekde sa to tu uz riesilo, ak si dobre pamaetam

ja som mal problem taky, ze sa v poho zapol, no kriz mi behal kade tade alebo uuuplne pomaly….cize bolo to nepouzitelne, ale na treti krat to moj MBP pochopil a uz vsetko ok, teda bolo

Pepek
    Účastník

Takze reinštal by mohol pomôcť, a nepotrebuje to žiadny ďalší soft? Skúsim a dám vedieť.
    Ďakujem

maiob
    Účastník

v System preferences > Languages & Text a tam si dat ako preferovany jazyk Anglictinu na prve miesto inak to bude vyhadzovat chybu NULL a aplikacia ohlasi neocakavane zavretie

ja mam MBP 13″ 2010 OS X 10.6.6 a po takomto nastaveni ide ten autocad bez problemov

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.