Appstore

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny

Zdravim

potreboval by som poradit s nasledujucim problemom uz asi 3 dni nemozem stahovat a aktualizovat aplikacie na iphone z jedneho dovodu ked dam aktualizovat alebo stiahnut nejaku aplikaciu vyhodi mi ze sa mam prihlasit to je bezne prihlasim sa ale vyhodi mi ze sign-in required dam OK hodi ma to do nastaveni bankomatovej karty vzdy mi stacilo znovu zadat CVV cislo karty a vsetko islo ale teraz ked zadam CVV cislo tak mi vyhodi vas sposob platby zamietnuty. Zadajte iny sposob platby. Ok skusil som natukat druhu kartu vyhodilo to iste vie mi s tym niekto poradit ??? Jedna karta bola MASTERCARD a druha VISA takze rozdiel a nejde to aj tak ..

Dakujem

http://s29.postimg.org/nn7wqont3/fotka.png

JFK.
    Účastník (Participant)

Aký máš nastavený country/region?
    Mám tušák že to to nie je slovenský store! :/

Ty tam máš „payment method“, ja tam toto vobec ani nemám.
    Len „payment type“.
    Sakra teraz som musel potvrdiť kartu a mi to stiahlo kvoli tebe ďalšie 2€ :D to už je 3x tento mesiac lebo tam stále niečo babrem aj ja, prišla mi nová karta atď :D to je hrozne!!

Anonymný
    Neaktívny

No ved to ze ked kliknem na change country or region tak to nic neurobi a neviem aky mam nastaveny :/

Anonymný
    Neaktívny

Slovensko tam mam nastavene na 130%

JFK.
    Účastník (Participant)

Prečo tú autorizáciu kartou takto účtujú :D veď to je úžerníctvo…(smrk)
    Neboj, ten store nejak zmeníš :) hlavu hore. Len skúšaj.

JFK.
    Účastník (Participant)

Ako to moze byt Slovensko?
    Čo do riti je Amex? :D ja tam mám aj možnosť že „none“, akože žiadnu kartu.
    Tebe tam zjavne chyba!

Anonymný
    Neaktívny

Drbnute to je :D

JFK.
    Účastník (Participant)

Si si vytvoril účet v roku 2011 a bol si tu len 30-krat?
    No to si sa na nás pekne vybodol, radšej choď spať a ráno si skús zmeniť store, ale predtým daj log out z účtu a následne log in.
    Ideš mi 1,98€ :(

Anonymný
    Neaktívny

https://discussions.apple.com/thread/5093560

uz som to nasiel asi to bude toto

Anonymný
    Neaktívny

dlhujem im cca 9€ preto mi to nejde aj ked neviem jak sa mi to podarilo :D

RioM
    Účastník (Participant)

To sa mi raz stalo. Vybral som si v bankomate maximálny limit a potom som niečo kúpil na AppStore. Banka im tie peniaze už nedala a mňa zablokovali. Trvalo to dosť dlho kým som to vyriešil.

????
    Účastník (Participant)

mne sa to raz za cas stane, ale ste si isti, ze tie 2 eura nie su len rezervacia, ktora sa po par dnoch zrusi ?

majdy
    Účastník (Participant)

Je to len rezervácia. Z účtu by nemali peniaze odísť. Na účte ich síce nieje vidno, ale to neznamená, že už odišli, nájdete ich v „rezerváciách“.

Anonymný
    Neaktívny

vybavene konecne dnes nabehli peniaze na kartu a konecne mozem znovu slobodne stahovat a aktualizovat :D

babo
    Účastník (Participant)

mate mat banku (alebo aj kartu) kde sa da nastavit limit na platby cez elektronicky kanal nezavisle (a zvacsa vyssie) ako to co sa da fyzicky vybrat ;)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.