Apple's "Let us loop you in." event, iPhone SE, 9.7" iPad Pro… KEYNOTE

Domov Diskusné Fóra Ostatné Apple's "Let us loop you in." event, iPhone SE, 9.7" iPad Pro… KEYNOTE

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    majdy
    Účastník (Participant)

Tak ja som prekvapený že nepustili MacBooky, predsa Intel je už dávno ready… Tak snáď na WWDC.

iPhone podľa mňa super, ale počkám na 7.

iPad si ma tým videom na konci získal, asi ho chcem, Apple TV fajn…

Najviac sa mi z celého krátkeho Eventu páčil Liam :)) už som to minimálne 5 krát videl na youtube, nemôžem prestať :/

JFK.
    Účastník (Participant)

??? Liam je sen…

iTuxx
    Moderátor

liam je kktina. Rozoberal fungel novy iPhone. Nech skusi rozobrat realne zniceny kus po pade, pokriveny, ake chodia na servis mne. Zaujimalo by ma jak by prisavkou daval dolu popraskane LCD.

Ak by mal SE 2GB ram a mal okolo displaya to tesnenie co ma 6S, tak je to dost fajn mobil a oplatilo by sa prejst aj zo 6Ska pre tych co chcu mensi mobil. Som rad ze toto portfolio im ostalo, lebo moj dalsi iPhone bude prave z neho. Viac ako 4“ uz nechcem ani videt.

majdy
    Účastník (Participant)

Liam je skvelý iTux! :O

Samozrejme neverím, že je reálne taký ako na videu… ale to video, och, orgazmus :D

btw SE má 2GB ram, potvrdené z benchmarkov…

Gren093
    Účastník (Participant)

Uvazujem o prechode zo 6tky na SE. Myslim si ze bud SE alebo PLUS. Mne ten 4.7 model pride ako nejaky hybrid, ani kompaktne ani dostatocne velke na to aby som nemusel pouzivat iPad.

dfx
    Účastník (Participant)

Ja som zvedavy, aku odolnost proti vode bude mat ten novy iPhone SE. Mohol by mat tu gumu ako maju 6S a 6S plus :-)

Liam radsej nikdy nemal vzniknut :-(

Radsej mali dat zarobit chudobnym ludom pri rozoberani pokazenych iPhonov :-(

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.