Domov › Diskusné Fóra › Tipy, triky, modding v Mac OS X › Apple vydal Mac OS X 10.5.7
- Toto téma obsahuje 11 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years, 2 months od
pro.
-
AutorPríspevky
-
12. mája 2009 o 23:03 #62518
Sysellz
Účastník (Participant)Stahujte cez Software Update ;)
General Improvements:
* Includes latest security fixes.
* Includes additional RAW image support for several third-party cameras.
* Improves performance of video playback and cursor movements for recent Macs with NVIDIA graphics.
* Resolves an issue with Dvorak keyboard layout in Mac OS X 10.5.6.
* Improves the reliability and accuracy of Unit Converter, Stocks, Weather and Movies Dashboard widgets.
* Addresses a situation that may cause issues when logging into Gmail.
* Improves reliability when syncing contacts with Yahoo!.
* Expansion Slot Utility for Mac Pro now reports the correct PCIe slot configuration.
* Improves network performance when connected to certain Ethernet switches that have Flow Control enabled.
* Improves stability for network home directories hosted by Mac OS X Server v10.4.
* Improves Finder search results for network volumes that may not support Spotlight searching, such as Mac OS X Server v10.4, Time Capsule, and third-party AFP servers.
* Includes several improvements to Directory Service and Client Management, which are described in the About Mac OS X Server 10.5.7 Update article.12. mája 2009 o 23:04 #158637Sysellz
Účastník (Participant)iCal Improvements:
* Improves overall reliability with CalDav.
* Improves reliability when automatically syncing with MobileMe.Mail Improvements:
* Addresses reliability and sync issues with Notes.
* Addresses an issue that may cause the BCC field to populate incorrectly when redirecting a message from the Sent mailbox.Parental Controls Improvements:
* Improves consistency with Parental Controls and application restrictions.
* Addresses an issue in which time limits may not work properly with full-screen games and Fast User Switching.Printing Improvements:
* Resolves an issue that may cause certain third-party printers to print to the incorrect paper tray.
* Non-admin user accounts can now be allowed to add and remove printers by enabling Parental Controls and selecting „Can administer printers“.
* Includes other printing reliability and stability improvements.For detailed information on this update, please visit this website: http://support.apple.com/kb/HT3397.
For detailed information on security updates, please visit this website: http://support.apple.com/kb/HT1222.
12. mája 2009 o 23:08 #158639Jod
Účastník (Participant)Sysellz ty si rýchlejší než môj comp :D
449MB je dosť, hádam mi to zminimalizuje výskyty dúhového kolieska :D12. mája 2009 o 23:22 #158643renad
Účastník (Participant)update 10.5.7 = 286 MB (aspoň teda u mňa) …
13. mája 2009 o 0:20 #158646Kukosk
Účastník (Participant)449MB u mna :)
13. mája 2009 o 3:25 #158650gorky
Účastník (Participant)caute,
po upgrade mi prestalo fungovat ovladanie trackpadu pomocou styroch prstov.stiahol som na novo ten .zip file a chcel si to znovu spojazdnit.ale po rozzipovani suboru som tam nevidel ziaden .kext file (bola tam zlozka content a v nej som kext nenasiel) a nepamatal si ako som to robil prvy krat, tak som nechcel pokusat stastie.pokial budete mat podobny problem a znova to spojazdnite,tak dajte vediet.ja sa necitim dostatocne skilled na pripadne riesenie nezdaru.
s pozdravom
13. mája 2009 o 8:11 #158651LackoB
Účastník (Participant)Najprv mi dva krát zlyhalo stiahnutie update cez SU, tak som to musel stiahnuť manuálne zo stránok Apple a nainštalovať ručne. Chcelo to 1,3 GB voľného miesta.
Sranda sa začala po reštarte. Počítač sa nenaštartoval, zhasol, potom sa znova zapol, objavila sa obrazovka plná šmuhov, systém zamrzol. Vypol som, zapol, nič, počítač sa zapínal a vypínal sám. Systém nenabehol.
Odpojil som všetky perférie, naštartoval, všetko OK.
Takže tak.
LB13. mája 2009 o 8:16 #158652gs_peter
Účastník (Participant)a taktiez vydal Security Updat pre 10.4.11 a taktiez Safari 3.2.3, takze po cca 2 mesiacoch som dokonca 2 x restartol Mac-ky, prvy krat vecra vecer a druhy krat dnes rano…
meee
a tak OT, zdravim ta renad, si bol asi na dovolenke…
13. mája 2009 o 9:20 #158657renad
Účastník (Participant)No zdá sa, že budem musieť upgradnúť aj svoje PowerMacy s Tigrom, zdá sa …
gs_peter:
Prd som bol na dovolenke – len nejako bolo veľa roboty … a ešte k tomu som sa úplne odovzdal Rapidweaveru a webovým stránkam …meee
13. mája 2009 o 10:04 #158661pro
Účastník (Participant)ani mne nefunguje uz ovladane 4prstami na mbp 4.1….skusim spravit to co predtym..stahnem uraveny ovlacac nahradim ho tym ktory je v extension ,pusitym repair disk premissions a restartujem…
14. mája 2009 o 16:13 #158832gorky
Účastník (Participant)nemate nieco nove s tym trackpadom? podarilo sa to znova spravit?
14. mája 2009 o 19:34 #158851pro
Účastník (Participant)jj ide to..ten isty postup ako prvykrat
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.