Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Apple magic mouse
- Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 rokmi, 11 mesiacmi od
minarikd5.
-
AutorPríspevky
-
2. januára 2014 o 9:57 #98085
lenusqa15ÚčastníkAhojky, je tu niekto kto má myšku apple magic mous a je s ňou spokojný alebo nespokojný ?
Doporučíte mi ju alebo nie ?
Aké má výhody a nevýhody ?
Klikanie tlačidiel práve a ľavé je rovnaké ako na obyčajnej myške ? (:2. januára 2014 o 10:26 #374539cengi
Účastníkja ju mám už nejaký ten rok, ale po čase som ju prestal používať, keďže trackpad na macbooku mi trochu viac vyhovuje.
Vyhody: Gestá, Kvalita, Dizajn, asi aj výdrž, no nemal som možnosť porovnať s inou myškou
Nevýhody: Ergonomia, nemožnosť súčasnteho stlačenia právého aj ľavého tlačidla, nieje určená na hry
pravé a ľave tlačidlo fyzicky na myške nieje, myška obsahuje len jedno tlačidlo a dotykova plocha zhodnotí na akej časti si ho stlačila a podľa toho rozozná či pravé, alebo ľavé :)Myšku by som si znovu asi nekúpil, prirovnal by som ju k Apple sluchadlám, ktoré si človek kvôli kvalite prehrávania nekupuje, ale kvôli dizajnu.
Skús sa poobzerať ešte po magic trackpad :)
2. januára 2014 o 11:03 #374544
tutucÚčastníkJa vlastnim Magic Mouse od Apple a veru nevymenil by som ju za nic! Hravam na nej aj hry …, nedavno som na nej hral COD 4 MW a vyborny zazitok. Spociatku to chce trochu zvyknut si ale potom je to uz len a len super.
Treba pocitat s tym, ze ked to chyti do ruky niekto iny bude na teba pozerat ako na debila …, ze ako toto mozes pouzivat, ale tebe to vobec nepride, pretoze uz si zvyknuta.
Za mna odporucam.
2. januára 2014 o 14:03 #374558peto7532159
ÚčastníkMagic Mouse mám už asi rok:
zo začiatku (prvé 2-3 dni) som si nevedel zvyknúť že je akosi nízka ale teraz je to v pohodeVýhody:
– gestá: skrolovanie je úplne super (aj do strán), priblíženie dvojitým ťuknutím
– pekný dizajnNevýhody:
– ako už bolo vyššie spomenuté myška nemá fyzické tlačidla iba dotykovú plochu, tá rozoznáva pravý a ľavý klik a nie vždy ma pochopí :)
– potreba meniť/dobíjať baterky :)ak máš možnosť ísť niekde k Apple Resellerovi tak si ju choď vyskúšať osobne, chytiť do ruky, ak už tam budeš môžeš si prípadne pozrieť aj Magic Trackpad
2. januára 2014 o 14:18 #374559sategi
ÚčastníkAhoj Lenka
Velmi zavisi od ucelu a k akemu zariadeniu ju chces pouzivat.
Ja mam mysku vyse roka a bavilo ma to s nou mozno mesiac – dva.
Ten macbokovy touchpad je proste lepsii.Tym padom mi myska prachnivie na skrini :D
Kebyze sa mam znova rozhodnut ja by som do nej nesiel.Moje odporucanie znie si tu mysku od niekoho poziciat, uvidis sama ci sa ti bude dobre drzat a ci za tia peniaze stoji, podla mna nie. Nemyslim si ze za tu chvilku v obchode vsetko odkusas.
Este som zabudol jednu vec, podla mna myska nie je extra citliva a musis mat dobru podlozku lebo sa zadrhava. Na hry urcite nie.
Palo
2. januára 2014 o 14:19 #374560
shadowerÚčastníkak nemas velke ruky da sa to vydrzat …ja som stym pracovat nedokazal ani po par dnoch, tracpad je vyborny ale zas iny princip ale pre mna lepsi
2. januára 2014 o 14:35 #374564iTuxx
ModerátorJa mam presne tu istu skusenost ako raul. Touchpad na macbooku je na tolko prakticky a vyuzitelny, ze magic mouse nepouzivam. Mam ju uz vyse 2 roky ale keby som ju nedostal ako darcek, urcite by som si ju sam nekupil. Ked aj obcas potrebujem nieco v pixelmatore spravit, radsej si pripojim svoju 6-7 rokov staru bezdrotovu notebookovu Microsoft mys, ako zapinat BT a parovat magic mouse. Magic mouse pyta 2ks AA baterii ktore na 1 nabitie vydrzial par mesiacov. Stara microsoft mys pyta len 1 bateriu a ta vydrzi v nej aj rok. A stala 6x menej. Takze tak. Ale design, to je samozrejme uplne iny level.
2. januára 2014 o 14:53 #374567
lenusqa15ÚčastníkTak ja ju rozhodne chcem používať k macbooku pro. Na hry určite nie :) ale ináč sa mi páči tá myška :D no podložku pod ňu určite nehodlám mať :D Možno ešte vybehnem do Piešťan ju pozrieť a vyskúšať a rozhodnem sa potom :)))) dakujem za názory :)
2. januára 2014 o 15:18 #374569
minarikd5ÚčastníkJa ju mám, no nevyužívam ju vôbec, nakoľko trackpad na macbooku je pre mna ovela pohodlnejsi, a ako bolo uz vyssie spomenute, niekedy nechápe čo od nej chcem. :-)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.