- Toto téma obsahuje 46 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 10 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › apple cinema 24“ vs 27“
Led Cinema ma presne „1,5“ vyhody. A to je dizajn a vyborny sposob prepojenia s MB (P). Tu ale vsetky vyhody koncia. Ked vysla 27′ tak som o nom vazne uvazoval. Uz som bol v predajni ale na poslednu chvilu ma osvietilo a nekupil som ho. Uznavam, v kombinacii s Alu MB to vyzera skvele ale primarna uloha monitora je zobrazovat a nie pekne vyzerat. Ak clovek robi s grafikou, potom je lepsia volba EIZO resp. lacnejsie riesenie NEC (s LACIE som sa osobne v praxi nestretol, preto sa nemozem vyjadrit).
Apple 27′ stoji okolo 1100 eur. Za tie „love“ sa da uz kupit kvalitny NEC (EIZO v tej cene iba s VA panelom – z osobnej skusenosti VA od EIZA mi unavovalo oci menej ako iMac 27 – to je ten isty panel ako LED 27′).
Akokolvek prizmurim oci, skutocnost, ze monitor za 1100 eur sa neda nastavit vyskovo, je neodpustitelna.
presne pre toto radsej zakladam nove temy, aj ked potom ludia nadavaju, lebo ked sa pripojim k nejakej starsiej, tak sa nedockam odvede na svoju otazku,,,
Treba sa prilepit k pribuznejsej teme. Alebo ako pises zalozit novu. Ludia ti budu nadavat tak ci tak.
no zistil som ze ked vypnem mirroring, a obrazovky su ako keby 2, da sa prechadzat s myskou z jednej na druhu, tak pri full rozliseni, sa sprava ext 27″ uplne rovnako ako moj iMac 27″, aj rozlisenie textu aj rozmer obrazu,,,
takze chyba nieje hardwareova
len mi poradte ako nastavit aby sa dal zaklopit MBP a ext. 27″ display bol ako „master“ :) a display na MBP bol uplne neaktivny, dik
Neviem ci je na to nejake specialne nastavenie..jednoducho ho pripoj k MB, vypni mirroring a zaklapni MB (do sleepu). Potom len zobud MB myskou (bez otvorenia) a velky monitor sa bude spravat ako primarny..nasledne mozes MB uplne otvorit kvoli vetraniu, ja to tak robim a nemam s tym problem.
dikeees odskusam :)
Ak niekoho odradza cena tak sa treba seriozne poobzerat po bazaroch. Mal som k svojmu Mac mini nejaky BENQ 21.5 a tiez som rozmyslal medzi Cinemou 24 a 27. Potom som cez jednu webovu diskusiu nasiel grafika ktory mi 7 mesiacov pouzivanu bezchybnu Cinemu 24 ponukol za 550 evry pretoze prechadzal na 27. Za tu cenu bolo moje rozmyslanie medzi 24 a 27 velmi rychlo ukoncene. Teraz je vymalovano a velka, prevelka spokojnost.