Apple Aperture 2

Domov Diskusné Fóra Ostatné Apple Aperture 2

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    EmElEn
    Účastník (Participant)

Neviem či ste si všimli, no je tu nové Aperture, ktoré je značne vylepšené. :)

http://www.apple.com/aperture/features/100.html

pedro
    Účastník (Participant)

Az tak, ze prekona LightRoom?

EmElEn
    Účastník (Participant)

Podľa môjho názoru áno, no netestoval som ho. Zatiaľ.

Tommy_Verceti
    Moderátor

predpokladám že je to osobitná nová verzia keďže sa mi v software update neukazuje? Človek by to mal kúpiť ešte raz ako nový program alebo ako to je?

EmElEn
    Účastník (Participant)

Pochopiteľne.

Možno je tam zľava. To si ale už naštuduj na stránke Apple.

Tommy_Verceti
    Moderátor

ach jaj takéto situácie tak nemám rád… v podstate kašlú na svojich zákazníkov a potom sa divia pirátstvu :)

EmElEn
    Účastník (Participant)

Prečo by kašlali na zákazníkov? Ktorá firma poskytujúca platený software Ti dá novú verziu zdarma (t.j. nie update)?

Kiko
    Účastník (Participant)

Myslím že sú praveže veľmi ústretový k zákaznikom. Znížili cenu a Aperture je teraz o tretinu lacnejšie ako Lightroom, a update stojí ešte o polovicu menej, nehovoriac o tom že ak si si Aperture kúpil od 1.1.2008 do 14.3.2008 tak ťa dokonca update stojí v USA iba $9.95.

EmElEn
    Účastník (Participant)

Odskúšané, úžasné!

Kompi
    Účastník (Participant)

RE : MLN, tvoj post na fibernet, ze ci pojde oklamat rapidshare.de a teraz odskusany aperture dvojka chvilku po vydani, asi si si aj ty stiahol plnu verziu z broke……. :) (vsak vies) aj so serialom

A ty si ma cvicil, ze co to tu take riesim :D na fore..

durotrulo
    Účastník (Participant)
    EmElEn
    Účastník (Participant)

durotrulo: Presne tak. :)

Kompi: Máš takú časťouvú pravdu, pretože som si stiahol trial, no zaslané číslo nefungovalo. Navštívil som preto istú Mac komunitu (nie však Brokenstones), kde som sa dozvedel, že čísla rozposielané Apple sú pre starú verziu… Pekné fiasko… Neviem, či sa to stalo iba niektorým, no moje nešlo. Niekto ochotný tam dal fungujúce trial číslo, ktoré som použil. Snáď to Apple vadiť nebude. O 30 dní sa aj tak znefunkční, alebo ho kúpim. :)

Rapidshare som chcel oklamať kvôli tomu, že so spolužiakmi budeme často shareovať veľké súbory spojené so školskou záujmovou činnosťou a rapidshare je najrýchlejší. Ver mi, na sťahovanie takého Logic Studio by som si zaplatil premium účet. :) (Ale nechystám sa)

Kompi
    Účastník (Participant)

RE : Je uz aj cislo na brokenstones, co funguje a odomkne dvoju, takze tiadnych 30 dni ale plna verzia.
    RE2 : skusal si subory.sk, pre mna su fajn, nie su poplatky, z intraku mi na gigabite kludne uploaduje 9MB/s, skratka pohoda, k tomu pridam, ze 400 MB na jeden subor tiez potesi.

Rapidshare je fajn, ale ta hranica 3GB na den, a este za to platit. To mi pride lacnejsie si zriesit rychlesie pripojenie a tak 2-3 torrentservery plus subory.sk, a hlavne netreba zonglovat s odkazmi.

Tommy_Verceti
    Moderátor

kiko presne to som chcel počuť to je už je iné kafé … namiesto toho som počul len okamžité oponovanie vieme odkiaľ na ktoré v skutku nemám ani najmenšiu chuť reagovať…
    kiko dík za info ! :)

scenic
    Účastník (Participant)

Kde sa to da kupit oficialne? Na apple.com mi to nechce dovolit lebo nie som us a u nas stoji viac ako 2x tolko co tam?!?! Inak to je dobra nenazratost…

Akyno
    Účastník (Participant)

Chcel som si nainstalovat TRIAL – ale pri zadani licencie mi vypise – Licensing Error: The license file will not be written to disk because the user does not have enough privileges.

WTF??? Ved pouzivam Amdin account – ako nemozem mat dost privilegii???
    BTW potom ma to sice pusti dalej a nainstaluje to ale pri spusteni sa vyhadzuje stale opatovne tabulka – zadat name a licence a ked to zadam opat rovnaky ERROR

GOOGLIL som a rovnaky problem mali ludia z FCP Studio – riesili to vymazanim ‚FCP System ID‘ file z HD>Library>Application Support>ProApps

lenze pri Aperture tam ziadny podpobny subor nie je…..fakt netusim, na nete nie je k aperture ziadna odpoved kt. by mi pomohla.

HELP???

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.