android

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    pepohan
    Účastník

Dobry den
    Mam jednu otazku ohladom android v telefone HTC Desire.
    Jedna sa o to, ze nikde tam nemozem najst zdielanie internetu. Na SIM karte mam preplateny internet, ale ak ho chce do PC, le ncez externe zariadenie.
    Takze mi pls napiste kto ma androida krok za krokom kde to najdem, resp. nastavim. Dakujem

pepohan
    Účastník

ospravelnujem sa ak som to dal do zlej kategorie :)

madmann
    Účastník

…alebo do nesprávneho fóra…

majdy
    Účastník

jednoznačne :D

wakkee
    Účastník

Otvor si vsetky aplikacie a najdi si aplikaciu WiFi hotspot a postupuj podla instrukcii. Pokial chces zdielat net cez kabel a nie wifi, musis mat nainstalovany HTC Sync, pripoj sa cez kabel a zvol moznost Internet Sharing. V oboch pripadoch musis mat zapnute pripojenie na net.

pepohan
    Účastník

Ďakujem wakkee konečne niekto normálny :)
    zvyšok som rad že ste takí dokonalí že ste nikdy nepotrebovali pomoc

ericek.111
    Účastník

urcite som nikdy neliezol na MACblog s prosbou o pomoc s androidom

madmann
    Účastník

pepohan
    nič v zlom, naozaj, no hľadaj pomoc tam, kde ti nehrozia podobné komentáre. veď predsa keď aj ja potrebujem odpoveď na moje otázky ohľadom apple produktov, tak s tým nejdem na android fórum.

picko99
    Účastník

Na androide si posti hot spot prejes nastavenim a mob. potom ako klas. wifi staci sa knej pripojit akymkolvek zariadenim jednuduche az banalne len musis mat v mobile net.

danocoys
    Účastník

ale no tak hosi, chalanisko sa zdvorilo prihovoril a tak je fajn mu podat nejake to info. Mozno dakto z vas androida pouziva z blizsie neurcenych dovodov tak ako vela MAC userov pouziva WIN (napr. ja v praci ).

pepohan
    Účastník

kde prosim najdem HTC Sync?
    Na marketer som nasiel app android-wifi-tether, ale ten vyzaduje jalibreak / root. Tato moznost naozaj do uvahy neprichdza.
    Alebo, kde najdem v androide v nastaveniach Hotspot?

Aby ste si nepomysleli svoje, to HTC ja nemam, pytam sa to kvoli znamemu. V rodine mam android akurat sony ericssona takze tam HTC Sync nemam.

wakkee
    Účastník
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.