Ako urobim restore v itunes s fw 2.2.1 na fw 3.0

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ako urobim restore v itunes s fw 2.2.1 na fw 3.0

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    051r15
    Účastník (Participant)

zdravym tak po marnom skusani a hladani v itunes neviem urobit restore na 3.0 iba na 2.2.1 prosim pomozte

milan2022
    Účastník (Participant)

nemyslis nahodou update na 3.0??
    restore je obnova do povodneho stavu ked uz tak
    ak chces fw3.0 tak daj v itunes update ale chech for update to uz snad dokazej najst:-)

Xavier
    Účastník (Participant)

Za 3.0 sa však platí. Teda spri stlacenom tlacidle (Win) Shift klikni na Restore a vybehne ti okienko, v ktorom navolis Firmware 3.0 a máš… :D
    to milan2022- neviem, ci mas iPod/iPhone, ale restore je jednina moznost ako nainstalovat nove FW bez platenia na iPod.

051r15
    Účastník (Participant)

jaj mam v macku ako instalacku 3.0 len neviem kde to mam spustit

rony
    Účastník (Participant)

forum.iphone.cz a klikni na navody. Po precitani navodu a stiahnuti prislusnych suborov a programu A pokial mas k dispozicii WiFi, to mas cele do hodinky.

ps: ono je to vlastne restore :-) pretoze ak jailbreakujes iphone, tak klikas v iTunes na Restore – fakticky je to upgrade ak povodny fw je nizsi :)

za 3.0 sa neplati. v pripade iphone nie. iba v pripade Touch.

051r15
    Účastník (Participant)

hej ale ja som tam vsetko nasiel iba na iphone aaaa preco potom ostatny maju na ipod touch FW 3.0 ale ja akoze dam ze chcem 3.0 v itunes a furt ze si ho mozes zakupit za nevem kolko proste da sa to ale konkretny napad alebo nejaky start som tu nedostal od nikoho tak ma prosim navygujte

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.