- Toto téma obsahuje 31 odpovedí, 17 hlasov, a bola naposledny upravená pred 8 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Ako je mozne ze macOS Sierra pojde na MacBook 2009 a nie na MacBook Pro 2009???
:-)
vážne ste používali remote? :D
dioda na spanie pre SSD disky? really? a načo akože? :D dioda tam bola kvoli 5400-rpm HDD.
Nehovorím o Macbookoch nových, tie sú nič moc, to je pravda… ale Macbooky Pro sú fajn.
Btw, súhlasím, že indikátor baterky mohli nechať, ten sa zíjde…
ADMIN: oprav do *píp* prosím ťa to riadkovanie, lebo ma porazí…
ukludni sa risko, nie kazdy si moze dovolit vycalovat X litrov za novy macbook ako ty.
Co ma dioda na spanie spolocne s SSD? Si mimo? Kolkokrat sa stane ze ten svinsky system nezaspi po zavreti displaya a vetrak sa rozbehne lebo ten bazerant zacne nieco robit a ta diodka signalizuje ze nespi ale nieco furt robi. S SSD to ma zmysel vacsi kedze ten nepocut ako klasicky HDD, takze vies ci spi alebo nie. To ze tebe sa to nestalo neznamena ze inym nie. Mne uz aspon 5-6x a som rad ze som to vyriesil predtym ako cely macbook turoval vetrak do rana.
A ano, remote tiez ludia pouzivaju. A preco sa ti tu treba do psej onej spovedat naco komu co sluzi? Proste ide o to, ze ten system by nemal so 7 rocnym strojom problem, ale aj tak ho odstavili. Toto je problem.
Však ale nejak si musia podporovať predaje nie? Ty by si nezaujal žiadnu marketingovú stratégiu keby si bol na ich strane?
To, že zvolili rok 2009, nie je drsné, ale také normálne rozhodnutie… aby si aspoň 10% z ľudí, čo majú ročník 2009 a staršie kúpili nový Mac.
Nič neobvyklé.
—
nové macy majú funkciu PowerNap a vedia si tie dáta sťahovať aj keď „spia“ a nehučí ventilátor :D tak možno preto s tým nie je problém….
ja nehovorim o aktualizaciach ale o nejakom procese co sa proste pokadi a na pozadi vytazuje cpu. Tam ti powerNap nepomoze
„Aby skláři měli co žrát“
na Macu z roku 2010 s HDD sa mi parkrát stalo to čo spomínaš, myslím, že to bol uTorrent alebo Photoshop čo ostal v pozadí, no na 2014 s SSD nikdy.
chill
JFK, más úplnu pravdu, ako vždy ! A sme radi, že si rád, vieš, že je to pre nás to najdoležitejšie. Radšej si kúpim zas nové auto, pojdem na dovolenku, kúpim si nové oblečenie, ktoré sa mi už stejne do skrine nezmestí a potom pojdem znova na dovolenku. A 2012-ky Mac-i možem tak maximálne ojebať o stenu, potom ich rozkopať, pozametať na kopu a nakoniec sa ne aj vykadiť. Nejde tu o 2009-ky, ale o nezmyselné selektovanie jednotlivých modelov, ktoré uživateľov hnevá…
som zvedavy, ci aj ja budem v roku 2020 nadavat, ze moj 2013 iMac nechce nacitat macOS Mount McKinley :D
vtedy budes nadavat na to, ze macOS CocaCola bezi len na hnedych Macbookoch Early 2020 a modre Early 2020 su end of life :)
dufam, ze do takeho stadia sa Apple nedostane :D