Airport Express – Windows 7

Domov Diskusné Fóra Ostatné Airport Express – Windows 7

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    majdy
    Účastník

Zdravím,

Potrebujem pomoc s Airport Express. Občas používam Windows 7 cez BootCamp a včera som si všimol jednu nepríjemnosť. Windows je pripojený k mojej wifi sieti reprektíve k airportu, ale nedokáže sa pripojiť na internet. Zato mi ale zrejme našiel nejaké aktualizácie, alebo ma len na ne upozornuje stále? to neviem, pretože ten windows používam naozaj len zriedka a airport mám taký cca polrok. Vyskočila mi však tá bublinka v pravo dolu signalizujúca aktualizácie.

Ide mi predovšetkým o to, aby som mal prístup do ďalšieho stolného PC s Windows 7, ktorý je v sieti pripojený drôtovo a vidím ho, no nejde sa naň pripojiť a po dvoj-kliknutí na sieťovú jednotku v sieťach (čo by mal byť Airport) odomňa pýta 8 miestný PIN, ktorý som na spodku airportu ani v dokumentácii nenašiel. Alebo to pýta PIN z modemu?

Potrebujem nejak rozbehať toto pripojenie, na ostatných zariadeniach nemám problém s internetom, len na svojom MacBooku a v BootCampe. Tvári sa že je pripojený, ale nepustí ma do iného počítača ani ma nepustí na internet. Ďakujem za rady.

majdy
    Účastník

Ja chápem, že je teraz ošiaľ z keynote, sám som sa sem dostal až teraz a dočítal čo je nové, ale niekto by to somnou skúsiť predsa len mohol :D

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.